İYİ Parti İzmir'de aday adaylarını tanıttı

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda aday adayları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. İYİ Parti İzmir 'deki milletvekili aday adaylarını coşkulu bir şekilde tanıttı.

İYİ Parti İzmir'de aday adaylarını tanıttı

Seçimlerin 14 mayısta yapılacağı açıklandıktan sonra partilerde milletvekilliği aday adaylık süreci hızlandı. Aday adaylığı sürecini tamamlayan siyasi partilerden biri olan İYİ Parti'de İzmir teşkilatından 66 isim aday adayı oldu. Bugün İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı partililerin ve basın mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılandı. Toplantıda iki bölge halinde adaylar tanıtıldı. 

Toplantıda süreç hakkında konuşan Sinan Bezircioğlu, ‘’2 nisanda adaylık süreçlerini tamamlayıp 8 nisanda temayül yoklamamızı yapacağız. Bir partinin gücü o partiye gösterilen teveccüh ile gösterilir. Temayül yoklamamızı tüm parti üyelerimiz ile gerçekleştireceğiz. Tüm aday adaylarımız kendilerini il başkanlığımızda tanıtacaktır. Tüm adaylarımız pırıl pırıl insanlardır. 15 Mayıs sabahı yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağımız kesindir. Bir sonraki seçimlerde de güçlendirilmiş parlementer sistem ile tek parti olarak İYİ Parti iktidarı alacaktır. Tüm gelen basın mensuplarına teşekkür ederiz.’’ açıklamasında bulundu. 

ADAY ADAYLARIMIZ ÇOK GÜÇLÜ

Aday adayları hakkında konuşan Bezircioğlu, ‘’Aday adaylarımız teşkilat içerisinden gelen güçlü isimlerden oluşmaktadır. İzmir’de son yaşanan olaylarda herhangi bir oy kaybımız olmadı son olayların ardından durumu anlayarak üyelerimiz arasındaki sorun telafi edildi.’’ dedi.

İZMİR’DE OYLARIMIZ ARTIŞTA

İzmir’de oy oranları hakkında konuşan Bezircioğlu; ‘’İYİ Parti İzmir’de çok ciddi bir oy almaktadır. Sahada çok ciddi karşılığımız var. Seçimlerde de bunun sonucunu göreceğiz.’’ dedi.

‘’3-6 Mart sürecinde partimiz çok güçlü bir şekilde süreçten çıkmıştır. Yeter ki biz kadrolar olarak bunu halka olumlu şekilde aktarmalıyız.’’ dedi.

BASIN İLE İYİ PARTİ ARASINDA GERGİNLİK 

İYİ Parti aday adaylarının tanıtım toplantısında basın mensuplarının uzun süre bekletilmesi sebebi ile gerginlik yaşandı. Sinan Bezircioğlu'nun araya girmesi ile sorun çözüme kavuşturularak toplantıya basın mensupları alındı. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0