İşte Didim Belediye Başkanı'na Kumpas Kuranlar

Didim Belediye Başkanı'na Kumpas Kuranlar Ortaya Çıktı

İşte Didim Belediye Başkanı'na Kumpas Kuranlar

Didim Belediye Başkanı’na yapılan tecavüz komplosunun sözde mağduru S.T., Ayla Ekin Deniz’in ve eşi Suat Deniz’in gazetesinde köşe yazarı olduğu ortaya çıktı. Ayla Ekin Deniz ve Suat Deniz Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü’ne kumpas kurdukları gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

2014 yerel seçimlerinde Didim Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Deniz Atabay’ın göreve başlamasıyla birlikte bir önceki dönemde verilen imara aykırı bina ruhsatını iptal etmesiyle başlayan süreçte Ahmet Deniz Atabay’ın önce evi kurşunlanmış daha sonra kızı kaçırılmaya çalışılmış ve bu süreç çeşitli tehdit, iftira ve şantajlarla bugüne kadar gelmişti. Son olarak da Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın kendisinden iş isteyen kadına cinsel istismarda bulunduğu haberi tüm Türkiye’ nin gündemine oturmuştu. Cinsel istismara uğradığını iddia eden S.T adlı kadının adli makamlara daha herhangi şikayeti yokken bir anda tüm basında organize bir şekilde Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın halihazırda hiçbir soruşturma yok iken tutuklanarak cezaevine gönderildiği haberleri ilk günden beri Didim’de bir türlü amacına ulaşamayan Rant Çetesinin yeni bir komplo hazırlığı içerisinde olduğunu akla getirmişti.

3 ekimde Aydın Denge Gazetesi'nde verilen habere göre; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e iftira ve şantaj suçlamasıyla Ayla Ekin Deniz ve Suat Deniz’in evlerine baskın yapılmıştı. Bilgisayar ve telefonlarına el konmuştu. İkisi de gözaltına alınarak karakola götürülmüştü.  Baskında çok sayıda fotoğraf makinesi, kamera, laptop ve hard diske de el konulmuştu.. Operasyonda gazeteci Mehmet Özışık’ın da İstanbul’da gözaltına alındığı iddia ediliyordu. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, hakkında çıkan iddialara ilişkin hukuki süreç başlattığını söylemişti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2020, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0