İl Başkanı Yücel'den örgüte 'miting' talimatı

CHP'nin 21 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştireceği İstanbul'da gerçekleştireceği 'Milletin Sesi' mitingi için örgüte yaptığı çağrının ardından CHP İzmir İl Başkanlığı da miting için hazırlıklara başladı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in ilçe başkanları ve il yöneticilerine mitinge katılımın yoğun olması yönünde bir talimat verdiği öğrenildi.

İl Başkanı Yücel'den örgüte 'miting' talimatı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki Yargıtay kararının ardından CHP Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK), CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda olağanüstü toplantıya çağırmıştı. 

CHP Sözcüsü Faik Öztrak toplantı sonrası yaptığı açıklamada "Kaftancıoğlu hakkındaki hüküm sarayın istek ve arzusuna göre verilmiştir. Adalet tesis edilene kadar biz susmayacağız. Tüm demokratik direncimiz ve gücümüzle bu haksızlığın karşısında duracağız" demişti. Öztrak ayrıca 21 Mayıs Cumartesi günü Bursa'da yapılması planlanan 'Milletin Sesi' mitinginin İstanbul Maltepe'de gerçekleştirileceğini duyurmuştu.

YÜCEL'DEN ÖRGÜTE TALİMAT

Genel Merkez’in tüm örgütü davet ettiği İstanbul’daki mitinge sayılı günler kala CHP İzmir İl Örgütü de harekete geçti. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ilçe başkanları ve il yöneticilerinin bulunduğu whatsapp grubunda, mitinge katılımın yoğun olması için talimat verdiği öğrenildi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0