Hürriyet Yıldız güven tazeledi...

S.S. Bornova Kadın Girişimi Üretim ve işletme Kooperatifi 08/06.2023 tarihinde gerçekleştirilen seçimli genel kurulunda oy çokluğuyla bir önceki dönem yönetim kurulu başkanı Hürriyet Yıldız seçilerek güven tazeledi.

Hürriyet Yıldız güven tazeledi...

Yönetim kurulu Hürriyet Yıldız, Necla Çoral, Hacer Varlık yeni döneme devam dediler.
Kooperatif başkanı Hürriyet Yıldız Yeni dönemde görev alan yönetim ve denetimi başarılar, Bir önceki dönemde emeği geçen arkadaşlara emekleri için teşekkür temennilerinde bulundular.
Kooperatifimizde el emeği ürünleri örgü, nakış, dikiş,makrome, kağıt ip çantalar vs. Üretilmektedir.
Kooperatif binamız büyüdü, üretim alanlarımız arttı. Ayrıca büyük parkın içinde ornova belediye başkanımız sayın Doktor Mustafa İduğ bizlere tahsis ettiği alanda satış imkanı bulduk.
Desteğini esirgemeyen , katkı koyan başkanımızı Çok teşekkürler.


Bornova Belediyesi'nin katkıları ile mutfak ve atölye birimi hizmete girerek birçok kadının üretimine destek vermiştir.
Ortağı olduğumuz kedv ve simurg'un düzenlediği toplantı ve eğitimlerle kooperatifçiliğin anlamı ve öneminin bilinçli farkındalığını ve ilkelerini tüm ortaklarımızla paylaşıyoruz.
Deprem bölgesinde en çok zarar gören girişimci kadınlar ve Defne kadın kooperatiflerinden kabak lifi ve sabunları alıp kendilerine destek verdik.
Deprem bölgesinden gelen kadınların kooperatif ortakları ile bir arada üreterek sosyal hayatın içinde motivasyon desteği ile kar amacı gütmeden ürünlerini yüksek oranda işçilik ödedik.
Üretmek ve ürettiklerini satabilmek için kendilerine sağlanan bu imkanlardan kadınlarımızın kooperatife gelip kayıt yaptırmaları ve aktif olmaları aynı zamanda kooperatif ilkelerinin kuralları içinde sürdürülebilir olması için tüm kadınlarımızın zaman ayırıp çaba göstermelerinin anlam ve önemini bir kez daha vurgulamak isteriz.
Genel kurula katılım sağlayan ve oylayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2023, 14:43

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0