Güzelbahçe Belediyesi'nden depremzedelere psiko-sosyal destek

Güzelbahçe Belediyesi Psiko-sosyal destek ekibi, depremden doğrudan etkilenen vatandaşları yerleştikleri evlerinde ziyaret ederek hem psikolojik hem de sosyal destekte bulunuyor.

Güzelbahçe Belediyesi'nden depremzedelere psiko-sosyal destek

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen deprem felaketinin ardından Güzelbahçe’ye yerleşen depremzede vatandaşlara Güzelbahçe Belediyesi Psiko-sosyal destek ekibi bir yandan depremden etkilenen vatandaşları ziyaret edip, vatandaşların temel ihtiyaçları olan gıda, hijyen, giyimin yanında ev eşyası gibi geniş çapta sosyal destek verirken, diğer yandan ailelere psikolojik destekte bulunarak çocukları için neler yapılabileceği konusunda ailelerin yanında oluyor.

Ailelerin sosyal ihtiyaçları Güzelbahçe Belediye Düğün Salonu’nda oluşturulan sosyal market tarafından karşılanırken, ailelerin ve çocuklarının gelecek kaygıları psikolojik destekle giderilmeye çalışılıp ailelerin her zaman yanında olduklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ‘‘Depremin açtığı yaraları sarmak için ilk günden beri tüm Güzelbahçe halkıyla seferber olduk. Deprem bölgesine önemli destekler de bulunduk. Güzelbahçe Belediyesi olarak deprem bölgesinde konteyner kent, sosyal market kurduk ve büyütmeye devam ediyoruz. Oradaki vatandaşlarımızla her gün soframızı paylaşıyoruz. Diğer yandan Güzelbahçe’ye gelen ailelerimizi ağırlıyor, mümkün oldukça kısa sürede ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Personellerimiz aileleri ziyaret edip hem sosyal hem de psikolojik destekte bulunarak ailelerle bağlarımızı güçlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Hem Güzelbahçe’de hem de deprem bölgesinde soframızı paylaşmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0