Güzelbahçe Belediyesi Konteyner Kentte İftar Yemeğine Başladı

11 ayın sultanı Ramazan’ın başlamasıyla paylaşım ve dayanışmanın en güzel örnekleri, Güzelbahçe’de ‘Mahallemde İftar Var’ programlarıyla başladı.

Güzelbahçe Belediyesi Konteyner Kentte İftar Yemeğine Başladı

11 ayın sultanı Ramazan’ın başlamasıyla paylaşım ve dayanışmanın en güzel örnekleri, Güzelbahçe’de ‘Mahallemde İftar Var’ programlarıyla vatandaşla bir araya gelinerek veriliyor. İlk iftar yemeği Çelebi Mahallesi Güzelbahçe Belediyesi düğün salonunda verildi. İftar yemeğine  Güzelbahçe Belediye Başkan Vekili Kazım Çam, CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, İYİ Parti İlçe Başkan Afet Albaş, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


Belediye kendi imkânlarıyla Ramazan ayı boyunca her mahallede on gün boyunca 400 kişiye iftar yemeği verecek. Depremin etkilediği 11 ilden gelen vatandaşların Güzelbahçe’ye yerleştiğini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkan Vekili Kazım Çam, "Zor bir süreçten geçiyoruz. Deprem ülkemizde büyük bir yıkıma neden oldu.

Yaralarımızı halk olarak birlikte sarıyoruz. Malatya Yeşilyurt İlçesi Aşağıbağlar mahallesinde kurmuş olduğumuz konteyner kentte sahur ve iftar yemeği veriyoruz. Bunun dışında konteyner kentte kalan oruç tutmayan vatandaşlarımıza da yine sabah, öğlen ve akşam yemeklerini vermeye devam ediyoruz. CHP Genel Başkan Yardımcımız ve Malatya Milletvekilimiz Sayın Veli Ağbaba ilk iftar yemeğinde aramızda oldu. Güzelbahçe’de de paylaşımı ve dayanışmayı güçlendirmek adına iftar soframızda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve iftar vakti evine yetişemeyen vatandaşlarımıza gönül rahatlığı içinde, evlerinde oruç açıyormuş gibi sıcak bir ortam hazırlıyoruz. İftar sofrasında, belediye olarak vatandaşlarımızı kucaklayabilmenin mutluluğunu yaşadık. Bu sene de Belediyemiz her mahallede iftar sofrası kuracak. Geçtiğimiz yıllarda tek bir yerde iftarımızı açıyorduk. Bu yıl da her mahallede yapacağız. Biz mahallelimize misafir oluyoruz, yemeğimizi paylaşıyoruz. Bu yıl depremzede vatandaşlarımızı ilçemizde misafir ediyoruz. Onlarla soframızı paylaşacağız. Yan yana dayanışma içerisinde olacağız. Her mahallemizde yapacağımız bu birlik ve beraberlik buluşmalarında halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0