Gündemde yatırımlar... Ankara'da 'Yıldırım' zirve!

İzmir Ticaret Odası heyeti, kente yapılacak yatırımlara ilişkin olarak Ankara'da çalışma yürütüyor. Heyet, Kemalpaşa’da yapılması planlanan Kemalpaşa Lojistik Merkezi ile ilgili olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda ziyaret düzenlenmesinin ardından AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'a da bilgilendirme ziyaretinde bulundu.

Gündemde yatırımlar... Ankara'da 'Yıldırım' zirve!

İzmir ekonomisine ivme kazandıracak projelerden birisi olan Kemalpaşa Lojistik Merkezi ile ilgili olarak İzmir heyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarete İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener yer aldı.

İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Elmasoğlu'nun Kemalpaşa Lojistik Merkezi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdiği ziyarete, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Danışmanı Fikret Şentürk, Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün, İZTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ali Osman Öğmen ve İZTO Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Çakan da yer aldı.

BİR ZİYARET DE YILDIRIM'A
Bakanlığa yapılan ziyaretin ardından heyet, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'a ziyarette bulundu. Ziyarette Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi ve Kemalpaşa Lojistik Merkezi ile ilgili gelişmelerin aktarıldığı kaydedildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0