Gelecek Partisi İzmir'de 'birlik, beraberlik, bolluk, bereket' dedi...

Gelecek Partisi İzmir'de 'birlik, beraberlik, bolluk, bereket' dedi...

Gelecek Partisi Konak İlçe Başkanlığının Muharrem Ayının onuncu gününde Konak Meydanı’nda, Saat Kulesi’ne yakın bir noktada gerçekleştirdiği aşure gününe 4000 kişi katıldı.


SİYASETİN DİLİNİN YUMUŞAMASI TEMENNİMİZDİR..
Gelecek Partisi Konak İlçe Başkanı Önder Oktay’ın ‘’ İzmirliler ile birlik, beraberlik ve dostluk içerisinde olalım istedik .  Bugünün anlamı ile birlikte siyasetin dilinin yumuşaması temennimizdir. Altılı masa ile birlikte iktidara yürürken, STK Başkanlarımızı, İlçe Başkanlarımızı ve İzmirlileri yanımızda görmek bizi sevindirdi ‘’ dedi.


PAYLAŞIM VE DAYANIŞMA BUGÜN HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA ÖNEM TAŞIYOR..
Gelecek Partisi  İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı etkinlik kapsamında İzmirlilerle bir araya gelirken ‘’Hicri Takvime göre vatandaşlarımızın yılbaşını en içten dileklerimizle kutlarım. Hz Nuh’un gemisinin tufandan kurtuluşuna sevinirken, Hz Hüseyin ve ailesinin Kerbela’da  şehit edilmesinin yasını tutuyoruz’’ dedi. Paylaşımın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi olan aşure günü etkinliğinin önemine dikkat çekti. Ülkemizin içinden geçtiği süreç içerisinde, geçmişten bugüne dersler çıkartılması gerektiğine vurgu yaptı. 


Sözlerini bu organizasyona ev sahipliği yapan Konak İlçe Başkanı Önder Oktay’ı işaret ederek; ‘’Konak İzmir’in kalbi. Biz Konak‘ı, Önder Oktay’a teslim ettik. Göreve gelişinin ilk gününden itibaren İzmirlilere dokunan başarılı organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.’’ diye sürdürdü.


ALTILI MASAYA VURGU
Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı ‘’sizlerin de bildiği gibi altılı masa tüm siyasi akımları temsil ediyor. Siyaseten en geniş tabanlı toplumsal bir mutabakattır’’ derken, Aşure Günü etkinliğine katılan Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran’ı işaret ederek ‘’bu etkinliği daha da güzel bir noktaya taşıyan Saadet Partisi İl Başkanı Sayın Mustafa Erduran’ın katılımıdır.
Altılı masaya dair soruları yanıtlayan Başkan Erduran, ‘’altılı masa ilerleyen süreçte İzmir’de çalışmalarını daha da hızlandıracaktır, il başkanları daha sıklıkla biraraya geleceklerdir.’’ dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0