Gaziemir'de 'fişleme' iddiası: Atmaca ile Derinsu sosyal medyada kapıştı

Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Grup Başkanvekili İzel Zenginobuz Derinsu ile AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca, sosyal medya üzerinden tartıştı. Atmaca, belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün belediyenin bayramlaşma törenine katılmayan personeli tek tek not alarak 'fişleme' yaptığını iddia etti. Derinsu ise Atmaca'ya iftira attığını belirterek sert tepki gösterdi. Atmaca ise yeni bir iddia ortaya atarak Derinsu'ya "Emekçi kadın çalışanlarımıza mobbing uygulanırken sustun. Emekçi kadınlarımız işten atılırken ölü taklidi yaptın" yanıtını verdi.

Gaziemir'de 'fişleme' iddiası: Atmaca ile Derinsu sosyal medyada kapıştı

Gaziemir Belediyesi’nde CHP ile AK Parti’nin Grup Başkanvekillerinin sosyal medya üzerinden kapışması ilçe siyasetinin gündemine oturdu.

ATMACA: AYAĞINIZI DENK ALIN!

AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca, belediyenin pazar yerindeki bayramlaşma törenine Temizlik İşleri personelinden az sayıda katılım olduğunu ve Temizlik İşleri Müdürü’nün törene katılmayan personelin isimlerini alarak ‘fişleme’ yaptığını öne sürdü. Atmaca, “Temizlik işleri personeli, pazar yerinin altında yapılan bayramlaşmaya ilgi göstermemiş. Diğer belediyelerde verilen zam oranlarını gördükten sonra, çok da iyi yapmışlar tebrik ediyorum. Aşlarına kan doğrayanlara az bile yapmışlar. Katılım az olunca, müdür katılmayanların isimlerini not almış. Bana bak müdür, biz de senin ismini not aldık. Emekçi kardeşlerimize en küçük kötülük yapanın karşısında bizi bulacağını unutmayın. Ayağınızı denk alın” dedi.

DERİNSU: SENİ KINIYORUM!

Atmaca’nın bu iddiaları Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Grup Başkanvekili İzel Zenginobuz Derinsu’nun büyük tepkisini çekti. Derinsu, sosyal medya üzerinden Atmaca’ya şu yanıtı verdi:

“‘İftiralarıyla’ belediyemizdeki işçilerimizin huzurunu kaçırmayı kendine görev edinen şahıs, yine sahneye çıkmış. Belediyemizin gururu olan kadın müdürlerimizden birini de ‘ismini not aldık’ diyerek fişlediğini itiraf etmiş, o da yetmezmiş gibi ‘ayağınızı denk alın’ diye tehdit etmiş. Bu tehditler bize sökmez hadsiz Atmaca!!! Belediyemizin ne müdürünü ne de çalışanlarını sen tehdit edemezsin!! Cumhuriyet Halk Partisi grup başkanvekili ve kadın Başkan yardımcısı olarak altını çizeyim ‘buna asla müsaade etmeyiz’. Kadın müdürlerimiz ve tüm kadın personelimizin de yaklaşık 100 yıllık geçmişi olan Gaziemir Belediyesi olarak kapı gibi arkasındayız. Bunu da böyle bilesin. Seni, tüm Gaziemirliler adına kı-nı-yo-rum!!! Artık yüzünde biraz utanma duygusu görmek tüm Gaziemirlilerin hakkı… Tabii ar damarının olduğuna hiç ihtimal vermesem de…”

ATMACA: EMEKÇİ KADINLARA MOBBİNG YAPILIRKEN SUSTUN

Derinsu’nun sözlerine Atmaca'dan yanıt gecikmedi. Belediyede kadın çalışanlara mobbing uygulandığını ve bu mobbinge Derinsu’nun sessiz kaldığını öne süren Atmaca “Kendisi hukukçu ama, hukuk işlerinden sorumlu değil. Hukuk dışında her konuda fikri var. Emekçi kadın çalışanlarımıza mobbing uygulanırken sustun. Emekçi kadınlarımız işten atılırken ölü taklidi yaptın. Sağlık işleri müdürü hanımefendinin Türkiye çapında ödül aldığı projesine çökülüp, ödül törenine davet dahi edilmediğinde neredeydin. Kadın sığınma evi yapalım teklifimiz karşısında 40 dereden su getirdin. Kadın tuvaleti olmayan birimlere sürülen kadın emekçilerimizi hiç hatırlamazsın bile. Şimdi kalkmış Emekçi kardeşlerimizi fişleyen müdürüne sahip çıkıyorsun. İnsan biraz utanır diyeceğim ama zannetmiyorum. Ar damarına gelince, siyaseti ne kendim ne de ailem için basamak olarak kullanmadım. Maşallah kendiniz Gaziemir Belediyesi’ne kapağı atıp, eşinizi de İBB ye yerleştirdiniz. Ar damarı kimin yırtık kimin parçalanmış buna halkımız karar versin. Gariban Emekçilerin sırtına basarak geldiğiniz bu makamlarda, hiç bir zaman emekçilerden yana olmadınız. Samimi olmadığınız her halinizden belli Bir kez olsun doğru bir iş yapın, siyasetten nemalanmaya son verip işgal ettiğiniz koltukları boşaltın. Emekçi kardeşlerimiz her şeyin farkında” ifadelerini kullandı. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0