FOÇALI GENÇLER AVRUPA GENÇLİK PROJELERİNE KATILACAK

Foça Belediyesi ve Pi Gençlik Derneği iş birliği ile Foça’daki gençler için Avrupa Birliği Gençlik Projeleri, eğitim programları, atölye çalışmaları ve etkinlikler düzenlenecek.

FOÇALI GENÇLER AVRUPA GENÇLİK PROJELERİNE KATILACAK

Bu konudaki iş birliği protokolü, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve Pi Gençlik Derneği Başkanı Begüm İntepeler tarafından imzaladı.

Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Avrupa Birliği Gençlik Projeleri, eğitim kampları, değişim programları, Erasmus projeleri ve yabancı dil konuşma kulüpleri gibi birçok etkinliği genç arkadaşlarımızla buluşturacağımız için sevinçliyiz. Bu değerli iş birliği için Pi Gençlik Derneğine teşekkür ediyor, gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum.’’dedi.

İş birliği kapsamında; Foçalı gençlere Avrupa Birliği Gençlik Projeleri (Değişim ve Gönüllülük Programları) fırsatları tanıtılacak. İtalya başta olmak üzere değişim programlarına Foçalı gençleri dahil edebilmek için çalışmalar yapılacak. Gençlik kampında yurt dışından gelecek gönüllü eğitmenlerle farklı temalarda eğitimler verilecek. Gençlik temalı uygun hibe çağrılarına proje hazırlığı ve başvuruları yapılacak. Konuşma kulüplerinde, İngilizce ve Almanca dillerinde yabancı gönüllüler ile Foçalı gençler bir araya getirilerek konuşma pratiklerinin artması sağlanacak.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0