Foça Bağarası’nda Yeni Pazar Yeri Yapımı Gerçekleştiriliyor

Foçalıların ve hafta sonu tatili için ilçeye gelen vatandaşların Cuma günlerinde yoğun ilgi gösterdiği Bağarası Pazar Yeri yeniden inşa ediliyor.

Foça Bağarası’nda Yeni Pazar Yeri Yapımı Gerçekleştiriliyor

Foça Belediyesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile yapımına başlanan yeni pazar yeri, 2400 m2’lik bir alanda hizmet verecek. Cemil Midilli Ortaokulu yanındaki semt pazarı, çalışmalar bittiğinde Kazım Dirik Mahallesi 404 sokakta kurulmaya başlanacak.

Daha iyi hizmet sağlayacak

Bir bölümü çatı ile kaplanacak olan Pazar Yeri; satış yerleri, Zabıta bürosu, esnaf çay ocağı ve tuvalet bölümlerinden oluşacak. Yaya ve araç giriş çıkışları dışında çitle çevrilecek olan alana pazar kurulan günlerin dışında vatandaşlar da araçlarını park edilebilecek.

Trafik güvenliği getirecek

İnşaat çalışmalarını sıklıkla ziyaret eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Yeni Pazar Yerimiz, Bağarası ve Foça’da yaşayan komşularımıza, ilçemize gelen misafirlerimize ve pazar esnafına daha iyi koşullarda hizmet vermenin yanında, şimdi kullanılan pazar yeri nedeni ile İzmir-Foça karayolu üzerinde oluşan trafik yoğunluğunu giderecek. Pazar yeri yapımına büyük katkı sunan İzmir Büyükşehir Belediyemize ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e çok teşekkür ederiz.’’ded

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0