DEVLET BAHÇELİ'DEN ATATÜRK'E HAKARET ÇIKIŞI

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Ayasofya'da verilen vaazda Atatürk'e hakaret edilmesine sert sözlerle yanıt verdi.

DEVLET BAHÇELİ'DEN ATATÜRK'E HAKARET ÇIKIŞI

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Ayasofya'da verilen vaazda Atatürk'e hakaret edilmesine sert sözlerle yanıt verdi. Vaazı provokasyon olarak niteleyen Bahçeli, "Atatürk'e tahammülsüzlük Türkiye Cumhuriyeti'ne tahammülsüzlüktür. Atatürk bizim birliğimizdir. Atatürk düşmanlığı yapmak ihanete hizmettir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın torununun ve TBMM Başkanı Şentop’un oğlunun icazet aldığı Ayasofya’daki törende imam, “Onlardan daha zalim, daha kafir kim olabilir. Ya Rabbi, o zihniyetin bir daha bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma” diyerek Ayasofya’yı müzeye çevirenlere lanet okudu.

“ATATÜRK BİZİM BİRLİĞİMİZDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM’deki grup toplantısında imama sert tepki gösterdi. Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

“Atatürk bizim börkümüzdür, birliğimizdir, simgemizdir, ona laf yoktur. Baş giderse, börk gider. Börk giderse il gider, iffet gider. Allah muhafaza bir daha da geri gelmez. Gazi Mustafa Kemal’e tahammülsüzlük, lafı cimi yok Türkiye Cumhuriyeti’ne tahammülsüzlüktür.

 Bugün varsak bunun şeref payesi aziz Atatürk’ündür. Keskin ön yargılar ile Atatürk düşmanlığı yapmak millete değil, ihanete hizmettir. Ayasofya Camii açılmışken, Taksim Camii’nin manevi hayatımıza kazandırılması, Müslümanlar ile buluşturulması sağlanmışken nükseden Atatürk alerjisinin esas gerekçesini nasıl okumalıyız?

“GİZLİ FETÖCÜ OLABİLİR”

* Ortalığı karıştıran bunu da Müslüman kisvesi altında yapan kişilerin Türkiye’nin huzuru ile oynamaları provokasyondur, bunlar iyi araştırılmalıdır. Gizli FETÖ’cü olup olmadıkları mutlaka incelenmelidir. Tarihi kişiliklerimizi kötülemeye hiç kimse cüret etmemelidir.

* Özellikle bugünkü AK Parti hükümetini töhmet altında bırakmak, temiz bir mizacın sonucu değildir. Herkes uyanık olmak zorundadır. Atatürk’e dil uzatanlar daha iyi müslüman olduklarını mı sanıyorlar? Türk milletinin ruhunu okşadıklarını mı düşünüyorlar?

* Ey kendini bilmez akılsızlar Atatürk’ümüzden ne istiyorsunuz? O tarih sahnesine çıkmasaydı, Türklüğün kıvancı, İslamın bekçisi olmasaydı doğdunuz zaman kulağınıza ezan mı okunur yoksa bir Kilise’de vaftiz mi olurdunuz? Atatürk’ün hatıralarına ve heykellerine saldıran zavallılar, sizin yel değirmenlerine savaş açan Donkişot’tan ne farkınız vardır?” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0