CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAHÇELİ ANITKABİR'DEKİ TÖRENE KATILMADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında TBMM’nin 101. açılış yıl dönümü törenlerle kutlanıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAHÇELİ ANITKABİR'DEKİ TÖRENE KATILMADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında TBMM’nin 101. açılış yıl dönümü törenlerle kutlanıyor. Geçmiş dönemlerde Anıtkabir'deki törene katılmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bu yıl MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik etti.

Erdoğan ve Bahçeli Anıtkabir'deki törene katılmadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin 101. açılış yıl dönümü törenlerle kutlanıyor. Çocuklarla birlikte Anıtkabir’i ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Ziya Selçuk’un ardından Anıtkabir’e gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop da Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop başkanlığındaki devlet erkanı, TBMM'nin açılışının 101. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı.

Törende, Şentop'un yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri ve milletvekilleri yer aldı.

Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine gelen heyet, TBMM Başkanı Şentop'un mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0