CHP’nin 2. Bölge adayları Kiraz'da tanıtıldı; Mesaj yağmuru!

CHP İzmir 2.Bölge Milletvekili adayları Kiraz İlçe Merkez Seçim Ofisinin açılışında tanıtıldı. Açılışta milletvekili adayları adına konuşan CHP İzmir 2. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Gökçe Gökçen, " Türkiye’nin bütün gençleri, kadınları, işçisi, esnafı, çiftçisi için hep beraber çalışıp kazanacağız. Çünkü 21 yıldır üstümüze çökmüş, tüm kaynaklarını sömürmüş bir iktidar var, gençlerimizin geleceğini çalmış bir iktidar var. Hep birlikte zenginleşeceğimiz Türkiye’yi inşa edebiliriz" dedi.

CHP’nin 2. Bölge adayları Kiraz'da tanıtıldı; Mesaj yağmuru!

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ile genel seçimler için siyasilerin saha mesaisi başladı. CHP İzmir İl Başkanlığı da seçim startını Kiraz'dan verdi. Kiraz Seçim Ofisi'nin açılışı, miting havasında gerçekleştirildi.  

Açılışa; CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayları ve çok sayıda yurttaş katıldı. Programda, “Hak, hukuk, adalet” sloganları atıldı.

“Birleşe birleşe kazanacağız”
Açılışta konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yurttaşlarla dertleşmek, konuşmak için geldiklerini belirterek, “Bu güzel enerjinizi alıp tüm İzmir’e yaymak için geldik. Bizleri bölmek istiyorlar, toplumu kamplaştırmak istiyorlar, bizleri birbirimizden ayırmak istiyorlar. Ama biz 6 farklı parti birbirimizle kucaklaştık, bir araya geldik. Bugün sizlerle, tüm toplumla kucaklaşmaya geldik. Türkiye’nin dertlerini tek tek anlatmaya geldik, her bir dert için hangi çözümleri sunduğumuzu anlatmaya geldik. Sizlere, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını iletmeye geldik. Size baharı getirmeye geldik. Birleşe birleşe kazanacağız” diye konuştu. 

Aslanoğlu konuşmasının ardından Millet İttifakı’nın il başkanlarını ve CHP İzmir 2. Bölge milletvekili adaylarını sahneye davet etti.  Kiraz'da adayları temsilen CHP İzmir 2. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Gökçe Gökçen konuştu.

“Birbiriyle kucaklaşan helalleşen bir Türkiye mümkün”

Gökçe Gökçen, 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarıyla geldiğini ifade ederek, “Kadınlarla çalışacağız, kazanacağız, gençlerle çalışacağız, kazanacağız. Türkiye’nin bütün gençleri, kadınları, işçisi, esnafı, çiftçisi için hep beraber çalışıp kazanacağız. Çünkü 21 yıldır üstümüze çökmüş, tüm kaynaklarını sömürmüş bir iktidar var, gençlerimizin geleceğini çalmış bir iktidar var. Hep birlikte zenginleşeceğimiz Türkiye’yi inşa edebiliriz. Hukuk devletini kurabiliriz, sosyal devleti inşa edebiliriz. Hukukun korunduğu, demokrasiye saygı duyulan, birbirini anlayan ve dinleyen, birbiriyle kucaklaşan helalleşen bir Türkiye mümkün” dedi.

“Baharı inşa etmek istiyoruz”

Sürekli çatışmadan bıktıklarını da vurgulayan Gökçen, şunları söyledi: “Kucaklaşabiliriz, barışabiliriz, çok daha iyi bir Türkiye’yi inşa edebiliriz.  Biz Millet İttifakı olarak bir araya geldik, bütün farklılıklarımıza rağmen, sorunları çözmek için, demokrasi için, hepimizin hak ettiği mutluluğu alabilmek için hep beraber çalışabiliriz. Biz Millet İttifakı ile bu anlayışı inşa ettik. 14 Mayıs’tan sonra hem güçlendirilmiş parlamenter sistemle hem sosyal devletin inşasıyla birlikte herkesin insanca yaşayabileceği bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Kiraz’dan başlıyoruz. Hem Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmak hem de Millet İttifakı’nı meclis çoğunluğuna kavuşturmak için bugün buradan başlıyoruz. Baharı inşa etmek istiyoruz. Size söz, gençlerin mutlu olabildiği bir geleceği inşa edeceğiz, kadınların özgür olabildiği, mutlu olabildiği bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Size söz Türkiye’de çalışıp ürettiğimiz zenginliği 5’li çetelere teslim etmek yerine halkla paylaşacağız. Hep beraber zenginleşeceğiz. O 418 milyar doların hesabını da kuruşu kuruşuna verecekler”  diye konuştu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0