CHP’li Yücel: Erzincan kararlı, değişim istiyor

İzmir’den CHP Milletvekili seçilen Deniz Yücel, ikinci tur için Erzincan’da kapı kapı dolaşarak oy istedi. “28 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak Çankaya’ya gönderelim” çağrısı yapan Yücel, “Erzincan’ın hakkını alması, aydınlık günlere uyanmak, teröre ve montajcı zihniyete son vermek, kadınlarımızın ve kızlarımızın haklarını korumak için değişimi bu kez onaylayacağız” dedi.

CHP’li Yücel: Erzincan kararlı, değişim istiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili olarak seçilen Deniz Yücel, Genel Merkez tarafından Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri için görevlendirildiği Erzincan’da 4 gün boyunca Erzincan İl Örgütü ile birlikte yoğun seçim çalışması gerçekleştirdi. Erzincan’ın pek çok ilçesine, köyüne, çarşısına, pazarına giden Yücel, kapı kapı dolaşarak ‘Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ikinci turda 13. Cumhurbaşkanımız yapalım’ çağrısıyla oy istedi.
 
AYDINLIK GÜNLERE UYANMAK BİR OY ATMAK KADAR YAKIN
İlk turda sandıktan değişim mesajı çıktığını ve ikinci turda bu beklentinin Türkiye’nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine sandığa yansıyacağını belirten İzmir Milletvekili Deniz Yücel, “İkinci tur için Genel Merkezin görevlendirmesiyle Can Erzincan’da 4 gün boyunca il örgütümüz ve yöneticilerimizin de katılımıyla ziyaret ettiğimiz yerlerde sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmadık. Esnafı ziyaret ettik, gelen müşterilerle sohbet ettik. Alanın da satanın da dertli olduğu, mutsuz olduğu bir ekonomik çöküş yaşıyor ve bunu her yerde görüyoruz. Güzel Erzincan’ın hakkını alması için, potansiyelini artırarak ülke ekonomisine ürünleriyle, katma değeri yüksek üretimiyle katkı sunması için neler yapacağımızı, nasıl çalışacağımızı anlattık. Erzincan çok kararlı, ikinci turda katılım çok daha yüksek olacak ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya’ya göndereceğiz. Bu karanlıktan kurtularak aydınlık günlere uyanmak değişimi istemek kadar, sandığa gidip bir oy kullanmak kadar yakın! Ülkemin güzel insanlarını aydınlık için, gelecek güzel günler için, ekonominin canlanması için, uluslararası itibarımızı yeniden kazanmak, terörü bitirmek, montajcı zihniyete son vermek için; kadınlarımızın hakkını korumak, kızlarımızı korumak için sandığa çağırıyorum” ifadelerini kullandı.
 
KARARLIYIZ! KIZ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN SANDIĞA GİDECEĞİZ!
“Birinci turda yarım kalan işi 28 Mayıs’ta tamamlayacağız” vurgusu yaparak Erzincanlıların elini sıkan CHP’li Yücel şunları söyledi: “Atatürkçü, vatanperver Erzincanlılarla biz birbirimize söz verdik, yarım kalan işi bitirecek, biz kazanacağız! Kız çocuklarımız için, geleceğimiz için, vatanımız için sandıkta kararımızı yansıtacak Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanımız yapacağız. Vatansever yurdumun insanları terör istemiyor, mülteci istemiyor, hırsızlık, yolsuzluk, yalan, iftira istemiyor. Demokrasi ve Cumhuriyetin taçlandığı bir Türkiye hayali ülkemin her yerinde olduğu gibi Erzincan’da da fazlasıyla var. Erzincanlılar kadınlarını baş tacı yapar! Kadınlarının haklarına uzanan elleri kırmak, kız çocuklarına yan gözle bakan kaçaklardan kurtulmak, demokratik haklarını özgürce kullanmak, baskı ve özgürlük düşmanı politikalardan arınmak, tarımda ve sanayide emeğinin karşılığını almak, insanca yaşamak istiyor. Erzincan’ın sokaklarını, çarşılarını, kasabalarını, köylerini gezdik, esnafını dinledik gerçekten değişim herkesin beklentisi. Birbirimize çok iyi geldik. Kararlıyız ülkemin en doğusundan en batısına kadar kararlıyız! Korku imparatorluğunu hep birlikte yeneceğiz, yalan ve montaj siyasetini bitireceğiz, terörü kararlılıkla yok edecek barışın festivallerini hep birlikte kutlayacağız.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0