CHP Ödemiş'te yeni başkan belli oldu

CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı görevinden milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Hamdi Halis'in yerine bugün ilçede yapılan seçimle Ödemiş Belediye Meclis Üyesi Mustafa Turan ilçe başkanı oldu.

CHP Ödemiş'te yeni başkan belli oldu

CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen genelgenin ardından istifa eden Hamdi Halis’in yerine, CHP Ödemiş İlçe Yönetim Kurulu yeni başkanını bugün seçti.

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın genelgesi ile CHP İzmir İl Yöneticisi Sedredil Coşkuner’in gözetiminde Ödemiş İlçe Başkanlığında seçim yapıldı.

Gizli yapılan seçimde oy çoğluğu ile ilçe başkanlığı görevine aynı zamanda Ödemiş Belediye Meclis Üyesi olan Mustafa Turan seçildi.

Seçimin ardından toplu fotoğraf çekimi yapılırken, Mustafa Turan'ın birlik beraberlik mesjaı verdiği ifade edildi.

YENİ BAŞKAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Ödemiş İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Turan, Egepostası’na yaptığı açıklamada, seçim metodundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Turan, “Burada özellikle böyle bir metod uygulanması, ilçe yönetiminin oylarıyla seçmesi benim için önemliydi. Bunun için Genel Merkezimize, İl Yönetimine teşekkür ediyorum. Bu oylama ilçe yöneticilerinin demokratik haklarını kullanmaları adına önemliydi. Bizi tercih ederek, güven duymaları benim için onur verici.” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Turan, “73 yıl sonra çok önemli bir seçime gdiyoruz. 1950’den 2023’e özellikle son 20 yıllık süreci baz alırsak, çok kritik bir seçimin eşiğindeyiz. Ayrılık gayrılık olmaması için, örgütte, partiye emek vermiş, eski başkanlar, eski yönetciler kim olursa olsun. Birlik beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Kol kola çalışmalıyız. Tabii ki samimiyet çok önemli.” dedi.

“Bölgeden bir milletvekili olmalı” taleplerine ise Başkan Turan, “ Bu bireysel verilecek bir karar değil. Bunlar yönetimle beraber vereceğimiz kararlar. Aday adaylığını açıklayan arkadaşlar var. Açıklayacak olanlar var. Hepsine başarılar diliyorum. Ancak tanınmış olması ve yerelde de katkı koyacak isimler olması önemli. Tabii ki temennimiz bir ya da bir kaçının sıralamaya girmesi” diye konuştu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0