CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir’e geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “tarihi gün” olarak tanımladığı ve “tarihe geçecek etkinlikler olacak” dediği 9 Eylül kutlamalarına katılacak.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir’e geliyor

 İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurtuluş Savaşı’nın zaferle taçlandığı ve kurtuluşun günü olarak bilinen 9 Eylül’ün 100. Yılına hazırlanırken 100. Yıl kutlamalarına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “tarihi gün” olarak tanımladığı 9 Eylül kutlamaları geçtiğimiz hafta Büyük Taarruzun başladığı 26 Ağustos'ta bölgede Zafer ve Anma Yürüyüşü’yle başladı. 400 kilometrelik Afyon-İzmir Zafer Yolu'nun katedilerek İzmir'de sonlanacağı yürüyüşün 2. gününde CHP Lideri Kılıçdaroğlu’da katılmış ve Başkan Soyer ile birlikte 15 kilometrelik yürüyüşle Kocatepe'ye varmışlardı.

Öte yandan; Kılıçdaroğlu’nun birçok organizasyonun planlandığı 9 Eylül kutlamaları için de İzmir’e geleceği ifade edildi.

CHP Lideri’nin lazer gösterisi ve Tarkan konserini takip etmesi bekleniyor. 

9 Eylül’de İzmir’e gelmesi beklenen Kılıçdaroğlu’nun İzmir programının henüz netleşmediği ve önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0