CHP'li Yücel'den miting çağrısı: Haydi Gündoğdu'ya!

CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, Gündoğdu Meydanı’nı dolduran İzmirlilerin her zaman Türkiye’ye umut olduğunu vurgulayarak tüm vatandaşları 30 Nisan Pazar günü 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı liderleriyle birlikte gerçekleştireceği buluşmaya davet etti. Yücel, “Zafere uyanacağımız günler için, birlikte kazanmak için herkesi bekliyoruz” dedi.

CHP'li Yücel'den miting çağrısı: Haydi Gündoğdu'ya!

Seçim çalışmalarına Aliağa, Bayraklı’da halkla ve esnafla buluşarak, çeşitli dernek ve oda ziyaretleri gerçekleştirerek devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, İzmirlileri büyük mitinge davet etti. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm ittifak liderleriyle 30 Nisan Pazar günü saat 15.30’da Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştireceği mitingin tarihi bir önemi olduğunu vurgulayan Yücel, “Bugüne kadar pek çok kez İzmir Gündoğdu Meydanı’ndan yayılan coşku Türkiye’ye umut oldu. 30 Nisan Pazar günü tarihinin en kalabalık mitingine hazırlanan Gündoğdu’ya zafere uyanacağımız günlerin umudunu yükseltmek için herkesi bekliyoruz” dedi.

‘GAVUR’ YAKIŞTIRMASININ CEVABINI BİR KEZ DAHA VERECEĞİZ!

İzmir’in zaferlerle dolu tarihine yeni bir tarih eklemek istediklerini vurgulayan CHP Adayı Yücel, “30 Nisan Pazar günü demokrasinin başkenti İzmir’imizden Türkiye’nin umudunun fotoğrafını çektireceğiz. Denizden teknelerimiz, ellerimizde ve Kordon boyunca balkonlarda bayraklarımız ile gelincik tarlasına çevirdiğimiz Gündoğdu’yu bu kez daha da büyük coşkuyla dolduracağız. Çünkü baskılarla, ekonomik çöküşlerle, ötekileştirmeyle geçen 21 yılı sizlerin desteğiyle 14 Mayıs’ta noktalayacak, İzmir’in aydınlık yüzünün tüm ülkemize yansıdığını göreceğiz. Ötekileştirmenin, nefret dilinin en ağırını yaşamış bir şehir olarak İzmir, ‘gavur’ yakıştırmasının cevabını bu güne kadar Gündoğdu’dan defalarca verdi; yine vereceğiz! İzmir’in kurtuluşunun 100. yılını kutladığımız 9 Eylül 2022’de dünyanın en kalabalık açık hava buluşmasının yaşandığı Gündoğdu Meydanı bir rekor daha kırarak tarihe geçmişti. İzmir Marşı’nın yüzbinlerce kişi tarafından söylendiği o sahneler taşıma kalabalıklarla değil, yürekten orada o tarihi yazan insanlarla yaşandı. Şimdi de Cumhurbaşkanları Kılıçdaroğlu’nu daha da büyük coşkuyla kutlamaya hazırlanan İzmirliler aynı meydanda başka bir tarih yazacak. Hadi bu tarihe tanıklık etmek, ‘oradaydım’ demek için bu pazar Gündoğdu’ya” çağrısını yaptı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0