CHP'li başkanlardan Van çıkarması

CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde toplam 247 belediye başkanıyla düzenlenecek üç günlük Van kampı bugün saha çalışmalarıyla başladı. İzmir'in ilçe belediye başkanları da Van'ın ilçelerinde vatandaşları ziyaret ederek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

CHP'li başkanlardan Van çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 11'i büyükşehir olmak üzere toplam 247 belediye başkanıyla birlikte gerçekleştireceği üç günlük Van kampı bugün başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir’in ilçe belediye başkanları da kampa tam kadro katılıyor.

Bugün sabah saatlerinde Van'a giden İzmir'in ilçe belediye başkanları da çalıştay öncesi kenti gezdi.

Başkanlar daha sonra program kapsamında sahaya çıkarak ilçe ziyaretlerinde bulundu. Vanlı vatandaşlarla bir araya gelen başkanlar, onların sorun ve taleplerini dinledi.

KAMPIN DETAYLARI

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, geçtiğimiz günlerde üç günlük Van programının detaylarını paylaşmıştı. Torun, “İlk gün bütün belediye başkanlarımızla sahada olacağız. Van cadde ve sokaklarını, bütün ilçelerini ziyaret edecekler. Vanlı hemşerilerimizle bir araya gelip sorunlarını dinleyecekler. Onlarla birlikte Van'da olmanın ve sorunları çözmenin gayreti içinde olacaklar” demişti.

Torun, toplantının gündemini, “Bir yıl sonra genel seçim var. Seçim sürecine yavaş yavaş giriyoruz. Bu toplantıda da yapılacak ilk genel seçimde neler yapabiliriz, bu süreci nasıl birlikte yönetebiliriz, çalışmalarımızı nasıl sürdürebiliriz, bunları konuşacağız. Onların görüşlerini alacağız, biz görüşlerimizi aktaracağız. Bunun yanı sıra da yine kendi sorunlarıyla ilgili belli değerlendirmeler ve belediye başkanlarımızın kendi bölgelerindeki sorunları aktarmalarını ve o sorunların çözümü ile ilgili nasıl katkıda bulunacağımızı konuşacağız” sözleriyle anlatmıştı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0