CHP İzmir’den örgütü buluşturan dayanışma yemeği

Esnaf ve vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek için gerçekleştirdiği saha çalışmalarına tüm hızıyla devam eden CHP İzmir örgütü çalışmalar kapsamında Kiraz ilçesini ziyaret etti. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Kiraz ziyaretinde ilçenin köylerini gezerek vatandaşların sorun ve şikayetlerini dinledi. Bayındır ve Menemen'de de ilçe başkanlıklarının ev sahipliğinde iki ayrı örgüt dayanışma yemeği düzenlendi.

CHP İzmir’den örgütü buluşturan dayanışma yemeği

CHP İzmir İl Örgütü, esnaf ve vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek için gerçekleştirdiği saha çalışmalarına devam ediyor.

İki günlük saha çalışması kapsamında önceki gün CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel önderliğinde Ödemiş ilçesinde vatandaşlara bir araya gelen CHP heyeti, çalışmalarına Kiraz ilçesiyle devam etti. 

Başkan Yücel’e saha çalışmasında CHP İzmir İl Sekreteri Ahmet Yıldız ve CHP Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya eşlik etti. 

İlçenin köylerini ziyaret eden Yücel, saha çalışması kapsamında esnaf, çiftçi ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve şikayetlerini dinleyerek CHP’nin çözüm önerilerini aktardı.

Çalışmaya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Yücel, şu ifadeleri kullandı; “Bugün de Kiraz İlçemizde Haliller, Kaleköy, Çayağzı ve Karaburç köylerinde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Esnafın da, çiftçinin de, emeklinin de sorunu aynı. Artık baş edilemeyen hayat pahalılığı!”

BİR GÜNDE İKİ DAYANIŞMA YEMEĞİ

CHP heyeti, Kiraz programının ardından CHP Bayındır İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği örgüt dayanışma yemeğine katıldı.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı yemeğe CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel de katıldı.

İl Başkanı Yücel dayanışma yemeği ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "TBMM Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel'le birlikte Bayındır İlçe Örgütümüzün düzenlediği "Küçük Menderes'te büyük buluşma" gecesine katıldık. Bayındır iktidar fitilini bu gece ateşledi" mesajını verdi.

Özel ise "İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel ile İzmir milletvekillerimiz Mahir Polat ve Bedri Serter ile birlikte Bayındır İlçe Başkanlığımızın evsahipliğinde "Küçük Menderes'te Büyük Buluşma" etkinliğine katılarak, İzmir örgütümüzle bir araya geldik" açıklamasını yaptı.

İkinci bir örgüt dayanışma yemeği de CHP Menemen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlendi. Rüya Garden Arena’da yapılan dayanışma yemeğine Kiraz ve Ödemiş’teki saha çalışmalarında yer almayan milletvekilleri ile ilçe örgütleri katıldı

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0