CHP İzmir’de yönetim toplandı: O zirvenin tarihi belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını, CHP İzmir İl Başkanlığı binasında gerçekleştirdi. İl yönetim kurulunun gündeminde Cumhuriyet Bayramı töreni ve Genel Başkan Yardımcılarının katılımıyla İzmir’de gerçekleştirilecek belediye meclis üyeleri zirvesi vardı.

CHP İzmir’de yönetim toplandı: O zirvenin tarihi belli oldu

Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında değerlendirmelerde bulunan CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel de,  CHP İzmir olarak yoğun bir tempoda ve birçok farklı konuda çalışma yürütüyoruz. İzmirlilerin beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Yücel yönetim kurulu toplantısı sonrası şunları söyledi;

29 EKİM COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞAYALIM

Bugün yönetim kurulu toplantımızda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için parti olarak gerçekleştireceğimiz çelenk sunum ve kutlama töreni en önemli gündem maddemizdi. Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümünü il başkanlığımızın 29 Ekim Cumartesi günü, saat 14.00’te, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceği törenle kutlayacağız. Millet iktidarı olarak kutlayacağımız 100. Yıldönümü öncesinde, her zaman olduğu gibi cumhuriyete ve kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkacağız. Tüm İzmirlileri çelenk sunum ve kutlama törenimize katılmaya ve bu coşkuyu birlikte yaşamaya davet ediyorum. Yönetim kurulumuzun bir diğer gündemi de 18-19 Kasım 2022 tarihlerinde İzmir’de düzenleyeceğimiz ve İzmir’deki tüm belediye meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleştireceğimiz, CHP İzmir Meclis Üyeleri Toplantısıydı. Toplantıyla ilgili görevlendirmeleri ve yapılacak organizasyonla ilgili ayrıntıları konuştuk. Bu toplantıyı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı’nın katılımıyla yapacağız. Meclis üyelerimiz ilk kez böylesine büyük bir toplantıyla bir araya gelecekler. Yaklaşan seçimler öncesinde ve belediyelerimize AKP iktidarı tarafından yapılan saldırıların arttığı bir dönemde, bu buluşmayı çok önemsiyoruz. Ayrıntıları daha sonra kamuoyu ile paylaşacağız.

STK KOMİSYONU KURULUYOR

Yönetim Kurulu toplantısında, Sivil Toplum Kuruluşları ve Hemşehri Dernekleri ile koordinasyonun arttırılması ve ortak çalışmalara imza atılmasına katkı koyması için STK komisyonu kurma kararı aldıklarını ifade eden Deniz Yücel “STK’lar ile İzmir’de iyi ilişkilerimiz var. Ancak hemşehri dernekleri ile birlikte sayıları 4 bini aşan bu derneklerimizle koordinasyonumuzun sağlanması, ortak çalışmalara imza atılması ve bizlerden beklenti ve isteklerinin daha kolay değerlendirilebilmesi için, Hemşehri Derneklerinden Sorumlu il başkan yardımcımız Polat Manduz başkanlığında bir STK Komisyonu kurma kararı aldık. Komisyonumuzun kuruluşunun tamamlanması ve çalışma şeklinin belirlenmesinin ardından, İzmir’de bulunan tüm STK’lara ulaşarak gerekli bilgilendirmeleri de yapacağız” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI DA KONUŞULDU

CHP İzmir İl Yönetim Kurulunda, Kasım ayının ilk haftasında İzmir’de gerçekleştirilecek olan CHP’li Belediyeler Tarım Fuarı’na katılacak olan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaret programının da konuşulduğu ve programla ilgili çalışmaların sürdüğü de öğrenildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0