CHP İzmir'den ikinci fener alayı!

CHP İzmir Örgütü 14 Mayıs öncesi son düzlükte saha mesaisine 'İktidara Yürüyoruz' sloganıyla düzenlenen fener alaylarıyla devam ediyor. 4 ilçede gerçekleştirilecek yürüyüşün ikinci ayağı Bornova-Bayraklı hattında yapıldı.

CHP İzmir'den ikinci fener alayı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü 14 Mayıs seçimleri öncesi son düzlükte 4 ilçede fener alayı yürüyüşleri düzenleme kararı aldı. 
'İktidara Yürüyoruz' sloganıyla dün startı Konak'tan verilen yürüyüşlerin ikincisi dün 'Bayraklı-Bornova' hattında yapıldı. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe belediye başkanları, milletvekili adayları ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşen yürüyüş meşaleler, fişekler ve 'iktidar' sloganlarıyla renklendi.

 ASLANOĞLU: KAZANIYORUZ! 
CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün Konakta olduğu gibi bugünde binlerce Bayraklılı ve Bornovalı hemşehrimizle birlikte iktidar yürüyüşümüzü gerçekleştirdik.  Atılan her adımda, yanan her meşalede milletin iktidarına biraz daha yaklaşıyoruz! Kazanıyoruz Türkiye, 85 Milyon kazanıyor!" ifadelerine yer verdi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0