CHP İzmir'de '1. bölge' zirvesi: Yücel'den "Sahada olun" talimatı

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Buca'da 1. bölge ilçe başkanlarıyla Buca'da bir araya geldi. Yücel'in toplantıda ilçe başkanlarına her an seçim olacakmış gibi hazır olmaları ve saha çalışmaları kapsamında dernek ve esnaf ziyaretlerine daha çok ağırlık vermeleri yönünde talimatlar verdiği öğrenildi.

CHP İzmir'de '1. bölge' zirvesi: Yücel'den "Sahada olun" talimatı

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, örgütle temaslarda bulunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 2. Bölge ilçe başkanlarıyla bir araya gelen Yücel, bu kez de Buca’da 1. bölge ilçe başkanlarıyla bir toplantı yaptı.

Toplantıya 1. bölge ilçe başkanlarının yanı sıra CHP 1. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsmail Yüzer de katıldı. 

YÜCEL'DEN İLÇE BAŞKANLARINA TALİMATLAR

Yücel’in toplantıda, olası bir erken seçim ihtimaline karşı her an hazır olmaları gerektiğine dikkat çekerek, ilçe başkanlarından saha çalışmalarına ağırlık vermeleri gerektiğini, dernek ve esnaf ziyaretlerini aksatmamaları yönünde talimatlar verdiği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği 3 günlük İzmir programına da değinen Yücel’in, Kılıçaroğlu’nun İzmir’den memnun ayrıldığını ilçe başkanlarına söylediği ifade edildi.

İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTILARDAN MEMNUN

İlçe başkanlarının ise toplantıda herhangi bir olumsuz görüş bildirmediği öğrenilirken, yapılan toplantılardan memnun kaldıklarını ve sık sık yapılmasını istediklerini, bu şekilde daha koordineli çalıştıklarını belirttikleri gelen bilgiler arasında. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0