CHP İzmir'den yeni uygulama: Salı buluşmaları

CHP İzmir İl Yönetimi'nin haftalık olağan toplantısında il binasında vatandaşlar ile partilileri bilgilendirmeye ve dinlemeye yönelik Salı buluşmalarının başlatılmasına karar verildi.

CHP İzmir'den yeni uygulama: Salı buluşmaları

Salı buluşmalarının yaz boyunca 15 günde bir yapılacağı belirtildi. Öte yandan toplantıda 30 Haziran Perşembe günü Tire’de, 1 Temmuz Cuma günü de Bayındır’da saha çalışmalarının yapılması kararlaştırıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan kurul toplantısını, CHP İzmir il başkanlığında gerçekleştirdi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Salı buluşmaları yapılması kararı alınırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 günlük İzmir ziyaret programı da değerlendirildi.

İl Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Deniz Yücel, 3 gün boyunca İzmir’de yoğun bir mesai harcayarak birçok kesimle bir araya gelen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyareti ile ilgili yapılan çalışmalar için, il yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Yücel, Kılıçdaroğlu ziyareti sebebiyle, AK Parti kanadının eleştirilerini anladığını ve doğal karşıladığını söyleyerek, şunları ifade etti; 

"TUZAĞA DÜŞMEDEN ÇALIŞMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

"Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu olarak, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu İzmirliler ile buluşturmanın ve dolu dolu geçen programın mutluluğunu yaşıyoruz. Genel Başkanımızın programının planlanması ve uygulanmasında yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın hepsinin çok büyük emekleri var. Tüm arkadaşlarıma bu başarılı program için teşekkür ediyorum. Elbette milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımızın da büyük katkısı var. Tam bir uyum içinde çalışarak İzmirlileri genel başkanımızla buluşturmayı başardık. İzmirlilerin genel başkanımıza program boyunca gösterdikleri yoğun ilgi ve sevgi, iktidarda son aylarını geçiren AKP’lileri doğal olarak rahatsız etti. Bu rahatsızlığı gayet iyi anlıyor ve normal karşılıyoruz. Kendi genel başkanlarını İzmir’de halkla bu kadar iç içe ve bu kadar yoğun bir ilgiye mazhar olmuşken hiç görmediler.  Zaten halktan tamamen kopmuş başka bir alemde yaşayıp giderken, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, halkın gerçek gündemini ve iktidarlarının sonunun geldiğini AKP’lilere bir kez daha gösterince, rahatsızlık duymaları çok normal. Bu ziyaret göstermiştir ki, halkın arasında, dertleriyle ilgilenerek, ülkenin sorunlarına çözüm üreterek yaptığımız çalışmalar halkımızda umudu yükseltmiş, AKP’den kurtulacakları güne inançlarını artırmış ve CHP’ye olan desteği çığ gibi büyütmüştür. İzmirlilerin beklentisi yönünde, AKP’nin algı oyunlarına, gündem değiştirme tuzaklarına düşmeden üretmeye, çalışmaya ve İzmirliler ile birlikte olmaya devam edeceğiz.   

CHP İZMİR’DE SALI BULUŞMALARI VE SAHA ÇALIŞMASI KARARI

CHP İzmir il yönetim kurulu toplantısında, Kültür, Sanat ve Sağlık İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı bünyesinde, Salı buluşmalarının başlatılması kararı alındı. Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fulya Alçay’ın koordinasyonunda yürütülecek çalışmada ülkenin ve İzmir’in önemli gündem maddelerinin yanı sıra kültür, sanat, spor, sağlık, politika, bilim ve ekonomi alanlarında, Salı günleri CHP İzmir il başkanlığında vatandaşları ve partilileri bilgilendirmeye ve dinlemeye yönelik buluşmalar gerçekleştirilecek. Buluşmalarda, belirlenecek konunun uzmanları ve kamuoyunun yakından tanıdığı isimler konuk konuşmacı olarak yer alacak. Salı buluşmalarının yaz boyunca 15 günde bir yapılacağı bildirildi.

Toplantı da alınan bir diğer kararla da, il yönetimince 30 Haziran Perşembe günü Tire’de, 1 Temmuz Cuma günü Bayındır’da il yönetim kurulunun koordinasyonu ile alan çalışması yapılması kararlaştırıldı."  

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0