CHP Gaziemir'den esnafa 'yanınızdayız' mesajı

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, İlçe Örgütüyle birlikte Gaziemir esnaf ve pazarcı ziyaretlerine geçtiğimiz hafta sonu da devam etti. Sarnıç bölgesindeki esnafı ve pazaryerini ziyaret eden CHP heyeti “bıçak kemiğe dayandı” mesajı alırken “yanınızdayız” mesajı verdi.

CHP Gaziemir'den esnafa 'yanınızdayız' mesajı

Salgın sürecinden itibaren daha büyük ekonomik sorunlarla boğuşan esnaf, CHP heyetine “Durum kötü, bıçak kemiğe dayandı. Kiramızı, elektriğimizi, çalışanlarımızın maaşlarını ödeyemiyoruz. Faizlenen borçlarımız birikti. Siftah bile yapmıyoruz. Hükümet bize sahip çıkmıyor. Kepenk kapatmak üzereyiz. Çoluğumuza, çocuğumuza harçlık bile veremiyoruz. Artık bu düzen değişmeli. CHP’den umutluyuz.” mesajı verdi. İlçe Başkanı Kasım Özkan uzun zamandır Sarnıçta yaşıyorum ve Sarnıç esnafından alışveriş yapıyorum ancak böyle bir manzarayla karşılaşmadığını dile getirerek esnafı içinde bulunduğu darboğazdan kurtaracaklarını belirtti.

‘CHP kadroları ilk seçimlerde esnafa derman olacak’

Cumhuriyet Halk Partisi’nin esnafa yönelik önerilerini esnafa anlatan CHP heyeti, ‘‘Esnafımızın kullandığı krediler faizsiz olmalı ve ödemeleri ertelenmelidir. Kiralardaki stopaj muhakkak kaldırılmalıdır. İlk etapta yapılacak bu çalışmalar iktidarın esnafımıza ve çalışanlarına karşı sorumluluğudur. Bütün bu çözüm önerileri ortadayken bunları uygulamamak iyi niyetle açıklanamayacak bir durumdur. Hükümet uygulamazsa ilk seçimlerde CHP kadroları bunu hayata geçirecektir.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2021, 17:45

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0