Torbalı'da yerel seçim hazırlıkları kapsamında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. CHP'den istifa eden ve bağımsız kalan Belediye Meclis Üyesi Mehmet Baykara, AK Parti'ye katıldı. Baykara'nın rozetini AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya takarken, bu önemli geçişin ardındaki motivasyon ise Torbalı'nın eski Belediye Başkanı İsmail Uygur'un yakın mesai arkadaşı olması ve Özgür Erman Çağlar'ın adaylığının açıklanmasından sonra hizmet odaklı siyasete katkı sağlama isteği oldu.

Özel'den İZSU operasyonu için açıklama: Ucu nereye varırsa varsın sorgulansın! Özel'den İZSU operasyonu için açıklama: Ucu nereye varırsa varsın sorgulansın!

Mehmet Baykara, yıllarını CHP çatısı altında geçirdikten sonra, Çağlar'ın uzlaştırıcı kişiliği ve hizmet odaklı bakış açısının etkisiyle AK Parti'ye geçiş yaptığını açıkladı. Torbalı'nın birlik ve beraberlik içinde hizmet odaklı düşünülmesi gerektiğini vurgulayan Baykara, "Özgür Erman Çağlar'ın yanındayım. Torbalı bizim evimiz. Burada hizmete ihtiyaç var. Kavga etmeden, dostça, kardeşçe bir ve beraberlik içinde siyaset üretilmesi gerekiyor. Yolumuz açık olsun" dedi.

Editör: TE Bilisim