CHP'de bir önemli görevlendirme daha!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Parti Meclisi Üyesi, Doğu Masası koordinatörü ve İzmir Milletvekili adayı Devrim Barış Çelik'e önemli bir görev verdiği öğrenildi. Çelik'in Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimini yürütecek propaganda ve çalışma ekibine dahil edilerek, acil olarak Ankara'ya davet edildiği

CHP'de bir önemli görevlendirme daha!

 14 Mayıs seçimleri sonuçlarının açıklanmasından sonra Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından CHP'de hareketli saatler yaşanıyor.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kağıthane İlçe eski Başkanı Mehmet Ali Yüksel'i 'Siyasi İşler ve Seçim Propagandası' Genel Başkan Başdanışmanlığı görevine getirmesinin ardından seçimi koordine edecek ekibe İzmir'den de Doğu Masası koordinatörü ve İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Devrim Barış Çelik'in de dahil edildiği öğrenildi.

Çelik'in akşam saatlerinde acil olarak Genel Merkeze davet edildiği öğrenildi.

Doğu Masası'nda ortaya koyduğu başarılı çalışmalardan dolayı Devrim Barış Çelik'in seçimi yürütecek ekibe katıldığı ifade edildi.

Öte yandan Çelik'in 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimini koordine edecek ekiple tecrübelerini paylaşacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2023, 07:59

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0