Çalışanlara maaş ve ikramiye müjdesi!

Bayraklı’da bayram coşkusu!

Çalışanlara maaş ve ikramiye müjdesi!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı. Etkinlikte birlik ve dayanışma mesajları veren Başkan Sandal, tüm çalışanların maaşlarının, bayram ve 1 Mayıs ikramiyelerinin bayram öncesi hesaplarına yatırıldığını müjdeledi. Sandal, “Biz büyük bir aileyiz ve birlikte güçlüyüz. Bizim önceliğimiz her zaman alın teriyle hizmet üreten çalışanlarımızdır” dedi.
 
Belediyenin ana hizmet binası bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine; Başkan Serdar Sandal, CHP İlçe Başkanı Didem Gültekin, Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Erener, Saadet Partisi İlçe Başkanı İzzet Kırlı, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ersin Ketenci, Tümbelsen 2 No’lu Şube iş yeri temsilcisi Sevim Altındağ, Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, Disk Genel İş 6 No’lu Şube Başkanı Değer Yıldız, meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye çalışanları katıldı. Etkinlikte çalışanlar davul, zurna eşliğinde halaylar çekti.

HER ZAMAN ÇALIŞANIMIZIN YANINDAYIZ
Törende konuşan Başkan Serdar Sandal, “Bizi diğer belediyelerden ayıran özelliğimiz tüm zorlu şartlarda birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmamız. Bunu pandemide ve depremde yaşadık. Tüm çalışanlarımızla ve bütün gücümüzle sahada birlik içindeydik. Bu çalışanlarla birlikte Bayraklı’ya hizmet etmek bana gurur veriyor, güç veriyor. Biz büyük bir aileyiz ve bu birliğimizi daima sürdüreceğiz. Ülke olarak zor günler yaşıyoruz ancak yaraları birlikte sarma gayretindeyiz. İnanıyoruz ki; çok yakında memleketimize huzur gelecek, yeniden güzel günlere uyanacağız. Huzurlu ve mutlu bir bayram geçirebilmeniz için tüm çalışanlarımızın maaşlarını bayram ikramiyelerini ve 1 Mayıs ikramiyelerini hesaplara yatırdık. Güzel günlerde harcayın! Kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden, birleşerek ve büyüyerek birliğimizi sürdüreceğiz. Emeğin ve alın terinin yanında olmaya devam edeceğiz. Ramazan Bayramımız kutlu olsun” dedi.
 
EMEK MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
Birlik ve beraberlik mesajları veren sendika temsilcileri de işçilerin haklarının korunması ve savunulmasında dayanışma içinde hep birlikte emek mücadelesini sürdüreceklerini belirterek tüm çalışanların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0