Bornova’nın çocukları 19 Mayıs için çaldı

Bornova Belediyesi’nin Cevdet İnci Eğitim Vakfı işbirliğiyle 7-18 yaş arası çocukları müzikle buluşturduğu İnci Vakfı Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı için sahne aldı. Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konser katılımcılara müzik ziyafeti sundu.

Bornova’nın çocukları 19 Mayıs için çaldı

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ eşi Ufuk İduğ ve Cevdet İnci Eğitim Vakfı Güç Kaynağı Ece Elbirlik Ürkmez’n de katıldığı özel etkinlikte Şef Tolga Akın yönetiminde 47 çocuk ve gençle sahne alan orkestra, bu kez 19 Mayıs’ın 104. Yılı için notalara bastı. Konserde İzmirlilere bayram coşkusunu yansıtan 15 klasik eser dinleyiciyle buluştu.

Konser öncesi yaptığı konuşmada Cevdet İnci Eğitim Vakfı ile başarılı işlere imza attıklarını belirten Başkan Mustafa İduğ,  “Kurumlar arası işbirliği çok önemli. Yerel yönetimler bu işbirliklerini arttırdıkça bizler böyle yetenekli çocukları ortaya çıkarabiliriz. 8 yılı doldurduğumuz bu projeyle Türkiye’ye genç yetenekler kazandırıyoruz. İnşallah ileride onları sanatçı olarak izleyeceğiz. 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun”dedi. Ece Elbirlik Ürkmez’de başta Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ olmak üzere projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Resmi törenler

Bornova’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi çelenk koyma töreni yapıldı. Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve  Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Ünver’in de hazır bulunduğu etkinlikte dans ve spor gösterileri büyük beğeni topladı.

Bu törenin ardından da siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri meydandaki Atatürk Anıtına çelenk koydu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0