Bornovalı miniklerin güvenli yuvası

Bornova Belediyesi’nin sayısını dokuza çıkardığı Çocuk Oyun ve Aktive Merkezleri büyük ilgi görüyor.

Bornovalı miniklerin güvenli yuvası

Bornova genelinde 1.350 çocuğun yararlandığı merkezler, düzenlenen özel etkinliklerle de dikkat çekiyor. Bu etkinliklerden biri Doğanlar’daki Atatürk Çağdaş Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi’nde gerçekleşti. Minikler ve anneleri düzenlenen Çilek Şenliği’nde keyifli saatler geçirdi. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, bu merkezlerin çocuklar için güvenli birer yuva olduğunu söyledi.

Bornova Belediyesi’nin Doğanlar’da hizmete açtığı iki merkezden biri olan

Atatürk Çağdaş Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Merkez’den yararlanan çocuklar ve anneleri düzenlenen Çilek Şenliği’nde buluştu. Müzikler eşliğinde dans edip eğlenen minikler kendilerine verilen çilek fidanlarını toprakla buluşturdu. Fidanlara cansuyunu veren çocuklar, Merkez’in bahçesinde düzenlenen etkinlikte çizim, boyama ve makas becerilerini gerçekleştirecek çalışmalar da yaptı.

Hem çocuklar, hem anneleri için

Bornova Belediye Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nin sayısını dokuza çıkardıkları ve yenilerini açmayı planladıklarını belirterek, “Güvenli birer yuva olan bu merkezler sayesinde yavrularımızın gelişimlerine katkıda bulunurken annelerinin kendilerine zaman ayırarak gündelik işlerini yapmalarına ve sosyal yaşamın içinde daha fazla yer almalarına imkan sağlıyoruz. Rutinin dışına çıktığımız böylesi etkinliklerle de çocukların anneleri ile birlikte keyifli zaman geçirmesini amaçlıyoruz” diye konuştu.

9 merkezden 1.350 çocuk yararlanıyor

Bornova Belediyesi’nin Altındağ, Evka 3, Mevlana, Naldöken, Pınarbaşı,

Serintepe, Atatürk Mahallesi ve Doğanlar’da iki nokta olmak üzere açtığı toplam 9 Çocuk Oyun Aktivite Merkezi’nden 3-6 yaş arası 1.350 çocuk yararlanıyor. Annelerin çocuklarını günün belirli saatlerinde bırakabildiği merkezler uzman eğitimci kadrosu hizmet veriyor.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0