Bornova Kadın Kooperatifi satış standı açıldı

Bornova Belediyesi kadınların ekonomik hayata katılmalarını desteklemek amacıyla yaptığı uygulamalara bir yenisini daha ekledi. Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Bornova Belediyesi'nin desteği ile Büyükpark'ta ürünleri için sergi açtı.

Bornova Kadın Kooperatifi satış standı açıldı

Açılışa katılan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova Belediyesi olarak her zaman kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek, yeni satış stantlarının hayırlı olmasını diledi.

dsc-6637.jpg

Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Hürriyet Yıldız ile birlikte açılan stantları dolaşan Başkan İduğ, kadınlarla bol bol sohbet etti, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kooperatif üyelerinin el emeği ürünlerinin satışının yapıldığı stantlarda oyuncaktan takıya, hediyelik eşyadan gıdaya kadar farklı ürünler bulunuyor.

dsc-6652.jpg

KADINLARA DESTEK

Kadınların istihdama katılmasının önemine değinen Başkan Mustafa İduğ, “Kooperatifimiz başarılı işler yapıyor. Burada açtığımız satış standında da lezzetli, sağlıklı ve ekonomik ürünler bulunuyor. Bu işi daha da büyütmemiz kadın istihdamı açısından önemli. Kadınların üretmesini, emeğini değerlendirerek aile bütçesine katkı sağlamasını ve kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olması için destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

dsc-6684.jpg

BAŞKAN İDUĞ’A TEŞEKKÜR

Satış standında el emeği ürünlerin yanında ev yapımı gıda ürünlerinin de bulunduğunu ifade eden Hürriyet Yıldız da, “Bize her zaman destek veren ve satış noktasının açılmasında yanımızda olan Bornova Belediye Başkanımız Dr. Mustafa İduğ’dur. Mustafa İduğ’a hem kendim hem de kooperatif üyesi arkadaşlarım adına çok teşekkür ederiz” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0