Bornova Çamkule’de gökyüzü uçurtmalarla renklendi

Bornova Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamından Aşık Veysel Rekreasyon Alanı ve Çamdibi Atatürk Parkı’nın ardından Çamkule Dr. Bençet Uz Rekreasyon Alanı’nda da uçurtma şenliği düzenledi. Büyük katılımla gerçekleşen Şenlik’te sahneye çıkarak bir konuşma yapan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, çocukların mutluluğunun kendilerini de mutlu ettiğini belirterek onlar için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bornova Çamkule’de gökyüzü uçurtmalarla renklendi

Şenlik kapsamında çocuklara uçurtma dağıtıldı, patlamış mısır, macun ve lokma ikram edildi. Palyaçoların çocukları eğlendirdiği alanda yüz boyama etkinlikleri de yapıldı. Çocuklar için boyama başta olmak üzere çeşitli etkinliklerin yapıldığı atölyeler kurulurken çeşitli spor etkinlikleri de düzenledi. Çocuklar aileleriyle birlikte gün boyunca eğlenceli vakit geçirdi.

Eşi Ufuk İduğ ile birlikte Şenliğe katılan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, uçurtma şenliğinin daha önceki yıllarda sadece Bornova Merkez’de yapıldığını, artık Çamkule’de yapılır hale geldiğini belirterek, “Şimdi her sene Çamkule’de bu uçurtma şenliğini yapacağız. Bizi en çok mutlu eden geleceğimiz olan bu çocuklarımızdır. Çocuklarımız için havuzlar, futbol sahaları, spor alanları yapıyoruz. Onlar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0