BEŞYOL MUHTARI MUSTAFA BAHŞİ HAKKINDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU

HABER YAPAN GAZETECİ ARANARAK TEHDİT EDİLMİŞ

BEŞYOL MUHTARI MUSTAFA BAHŞİ HAKKINDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU

Yerelin Sesi internet gazetesi,  güzel bir haberciliğe imza atarak Bornova Beşyol Mahallesi Muhtarının köyündeki tarım arazilerini Çanakkale Çan Mahkemelerinden aldığı danışıklı kararlar ile bölerek köyünü nasıl parsel parsel sattığını, milyonlarca liralık haksız kazanç elde ettiğini bir süredir haber yapıyordu.
Büyük bir nitelikli dolandırıcılık ve vurgunu ortaya çıkaran haber sitesi muhabiri telefon ile aranarak muhtarın ortağı ve yeğeni olduğunu söyleyen şahıslar tarafından tehdit edilmiş. Kendilerinden aldığımız bilgiye göre onlarda savcılığa suç duyurusunda bulunmuşlar. Suç duyurusu hakkında İzmir Emniyet Müdürlüğü, Valilik ve Kaymakamlık da ayrıca bilgilendirilmiş.
Özgür basının görevi halkın haber alma özgürlüğüdür sayın muhtar.
Organik tarım yalanı ile yer bölmek ve arsa olarak satmak ne ise, gazeteciyi tehdit etmek de odur ve ağır bir suçtur.
Medya olarak sonuna kadar Yerelin Sesi Gazetesi'nin yanındayız.

Yakaköy merkezde; Zela Grup tabelası adı altında korsan emlakçılık yapan, adresinde taşınmaz ticareti yetki belgesi olmayan, faaliyet adresinde vergi numarası dahi olmayan, devletin muhtar mührünü ve muhtar ünvanı taşıyan, devletin verdiği beylik silahını taşıyan, ama arazi mafyası gibi hareket eden ve gazeteci tehdit eden muhtar ve adamlarının en ağır cezayla cezalandırılması için sonuna kadar konunun takipçisi olacağız. 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2022, 10:11

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0