Bayraklı’da Başkan Saygılı’ya coşkulu karşılama

‘’15 Mayıs’ta ülkemiz AK Parti ile güzel bir güne uyanacak’’

Bayraklı’da Başkan Saygılı’ya coşkulu karşılama

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Bayraklı İlçe Teşkilatı ile buluştu. Ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Saygılı, Türkiye’nin 15 Mayıs’ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti ile güzel bir güne uyanacağını söyledi. Başkan Saygılı daha sonra Kadın Kolları İl Yönetimi ve Kadın Kolları İlçe Başkanları ile iftar programında bir araya geldi.

Bayraklı’da partililer tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Saygılı, önceki dönem İlçe Başkanı Halil Polat’ın milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından İlçe Başkanlığı’na atanan Metehan Yeğen ile yönetimini tebrik etti. Burada partililere de seslenen Başkan Saygılı, “Çok güzel bir enerjiniz var, bu enerjiyi sahaya da yansıttığınızı biliyorum. Ülkemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti ile 15 Mayıs’ta güzel bir güne uyanacak inşallah. Tüm teşkilatlarımız, gencimizle büyüğümüzle kadınımızla tam kapasite sahada hizmetlerimizi ve çalışmalarımızı gece gündüz demeden hemşehrilerimize anlatacağız. Gerekirse uyumayacağız ve kapı kapı dolaşarak gönüllere gireceğiz.” diye konuştu.


“Özellikle kadınlarımıza güvenim tam”

Başkan Saygılı, İl Başkanlığı’nda, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Kadın Kolları İl Yönetimi ve Kadın Kolları İlçe Başkanları ile iftar programında bir araya geldi. Kadınların, AK Parti’nin temel yapı taşlarından olduğuna dikkat çeken Başkan Bilal Saygılı, “Elbette gençlerimizin ve teşkilat mensuplarımızın emekleri gayretleri büyük. Ancak kadınlarımızın ayrı bir yeri var. Onlar her alanda her şeyin en güzelini inşa etmek için yoğun bir çaba harcıyor. O nedenle özellikle de kadınlarımıza güvenim tam. Kıymetli kardeşlerim önemli projelere imza atıyor. İnanıyorum ki bu üstün çabalarına ara vermeden devam edecekler. Ülkemize ve milletimize hizmetkar olmak için çıktığımız bu yolda, bizlere yorulmak yok, durmak yok, sadece çalışmak ve üretmek var. Hep birlikte el ele vererek çalışacak, hizmetlerimizi sürdürmek için 14 Mayıs’ta seçimi zaferle noktalayacağız.” dedi.  

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0