Batur kahramanmaraş'a kurdukları çadırları ziyaret etti

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kahramanmaraş’ta kurdukları çadırkentte çocuklarla ve depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Batur, “Dayanışmadan ve bir arada olmaktan aldığımız güçle birbirimize daha sıkı kenetleniyoruz. Aydınlık günler artık çok yakın. Aydınlık günlere dayanışarak çıkacağız” dedi.

Batur kahramanmaraş'a kurdukları çadırları ziyaret etti

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kahramanmaraş’ta kurdukları çadırkentte çocuklarla ve depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Batur, “Dayanışmadan ve bir arada olmaktan aldığımız güçle birbirimize daha sıkı kenetleniyoruz. Aydınlık günler artık çok yakın. Aydınlık günlere dayanışarak çıkacağız” dedi.

Abdül Batur, Konak Belediyesi’nin Kahramanmaraş’ta kurduğu çadırkentte depremzedeleri ziyaret etti. Kurulduğu hafta 454 kişiye yuva olan, bugün ise 560 vatandaşın yaşadığı çadırkentte vatandaşların daha iyi şartlarda yaşam sürdürülebilmesi için denetimlerini sürdüren Başkan Batur, üç öğün yemek, ısınma ve tüm ihtiyaçların karşılandığı çadırkentte, oyun ve eğitim çadırları ile etkinlik alanlarında keyifli vakit geçiren çocuklarla da bir araya geldi.

 “AYDINLIK GÜNLER ARTIK ÇOK YAKIN”

Abdül Batur, şunları söyledi:

“Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket etmeye her zaman özen gösterdik. Bu anlayışı çadırkentimizde de uyguluyor, dayanışmadan ve bir arada olmaktan aldığımız güçle birbirimize daha sıkı kenetleniyoruz. İzmir’de olduğumuzda gözümüz, kulağımız hep çadırkentimizde. Burada yaşayan vatandaşlarımızın iyiliği, sağlığı, ihtiyaçlarının karşılanıyor olması önceliğimiz. Ben de sık sık geliyorum. Buradaki şartları daha da iyileştirmek için çaba gösteriyoruz. Özellikle çocuklarımızın yüzünü güldürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Onların yanında olmaya devam edeceğiz. Aydınlık günler artık çok yakın. Aydınlık günlere dayanışarak çıkacağız.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0