Batur'dan CHP Konak İlçe Başkanlığı'na bayram ziyareti: 14 Mayıs'ta seçimi Kılıçdaroğlu kazanacak

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur CHP Konak İlçe Başkanlığı'na bayram ziyaretinde bulundu.İlçe Başkanlığı'nda konuşan Batur, ''14 Mayıs'ta seçimi Kemal Kılıçdaroğlu kazanacaktır'' dedi.

Batur'dan CHP Konak İlçe Başkanlığı'na bayram ziyareti: 14 Mayıs'ta seçimi Kılıçdaroğlu kazanacak

Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğulları yaptığı konuşmada ''23 Nisan ve Ramazan Bayramı aynı tarihlere denk geldi hepinizin bayramını kutlarım bir bayramımızda 15 Mayısta olacak.Hemen ardında da 19 Mayısta da bir bayramımız daha var hep birlikte seçimleri zaferle kazanarak bu sevinci çoğaltacağız.'' dedi.

14 MAYISTA CUMHURBAŞKANIMIZ KEMAL BEY OLACAK

Konak İlçe başkanlığında konuşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur; '' Sabah saat 11:00'da Gültepe'deki seçim ofisimizi açtık. Bayramlar üst üste geldi ama en güzel bayram 15 mayısta olacak. Özellikle 13.Cumhurbaşkanımızın seçim çalışmalarında çok emeği var. İnancımız ve güvencemiz tamdır. Konak örgütü olarak her zaman Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekliyoruz. 14 Mayıs sabahı saat 5'te şafakta sahada olacağız. Her zaman hep birlikte Genel Başkanımız için çalışacağız. Kemal Bey için yüzde 80 oy bekliyoruz. 14 Mayısta 13.Cumhurbaşkanımızı Kemal Kılıçdaroğlu olacağı bir bayram diliyorum.'' dedi.  

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0