‘Başkanlar zirvesi’nde Aslanoğlu’ndan tepki çeken hareket!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ‘Başkan zirvesi'ndeki tavırları tepki çekti.

‘Başkanlar zirvesi’nde Aslanoğlu’ndan tepki çeken hareket!

 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler seçim hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu kapsamda da geçtiğimiz hafta sonu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir özelinde çok önemli bir toplantıya öncülük etti. CHP’li Soyer, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklerini açıklayan siyasi partilerin il başkanları ile bir araya geldi.

Toplantıda Soyer’in başkanlara seslenirken, Şenol Aslanoğlu’nun telefonla oynaması dikkat çekti.

İL BAŞKANLARINDAN ASLANOĞLU’NA TEPKİ

Kritik seçim öncesi Başkan Soyer’in çok önemli bir toplantı yaparken, Aslanoğlu’nun gayriciddi tavır sergilemesi toplantıya katılan bazı il başkanları tarafından tepki çekti.
Toplantıya katılan il başkanları zirve sonrası “Böyle şey mi olur. Bu kadar önemli bir toplantıda CHP İl Başkanı’nın yaptığı saygısızlıktır” diyerek kendi aralarında konuştukları iddia edildi.

ASLANOĞLU AÇIKLAMASIYLA TEPKİLERİ ÜZERİNE ÇEKMİŞTİ

CHP İl Başkanı Aslnaoğlu, daha önce yaptığı açıklamalarda Millet İttifak ortağı 4 parti için (DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti), “Dört partinin zaten oy oranı yüzde 1 düzeyindedir” açıklamalarıyla tepkileri üzerine çekmişti.

TOPLANTIYA KİMLER KATILMIŞTI?

Soyer’in ev sahipliğindeki toplantıya CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Egemen Pamukçu, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, Emek Partisi İzmir İl Başkanı Emine Uyar, Toplumsal Özgürlük Partisi İzmir İl Başkanı Erkan Gökber, Adalet Partisi İzmir İl Başkanı Levent Aras, Türkiye Komünist Partisi İzmir İl Başkanı Başar Özer, Yeşil ve Sol Gelecek Partisi İzmir İl Eş Sözcüsü Hüseyin Çağlar, Halkların Demokratik Partisi İzmir İl Başkanı Berna Çelik, Doğru Parti İzmir İl Başkanı Raif Şaşmaz, Liberal Demokrat Parti İzmir İl Eş Başkanı Onur Bilgili, Emekçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Mizgin Sümbül ve Türkiye Sosyalist İşçi Partisi İl Başkanı Alper Gülay ile parti temsilcileri katılmıştı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0