Başkan Sandal’dan MHP’li üyeye “milliyetçilik” dersi

Bayraklı Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk oturumunda Başkan Serdar Sandal ile MHP’li meclis üyesi Muhammet Şahin arasında milliyetçilik tartışması yaşandı.CHP’li belediyelerin kamu bankalarından kredi bile çekemediğini, önlerinin kesildiğini ifade eden Sandal “Sen milliyetçiyim diyorsun ya! Milliyetçilik yetimin,yoksulun hakkını korumaktır. Yüzde 8’le yabancı fonlara kredi kullandırıp, yüzde 30’la hazinene geri alırsan, işçine, emekçine vermezsen burada bol keseden

Başkan Sandal’dan MHP’li üyeye “milliyetçilik” dersi

Bayraklı Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk oturumu Belediye Başkanı Serdar Sandal yönetiminde gerçekleştirildi. Görev sürecinde pandemi, İzmir Depremi ve ekonomik krizi yaşadıklarını, zor günler atlattıklarını dile getiren Başkan Sandal, hayata geçirmek istedikleri projeler için ihtiyaç duyulan kredileri kamu bankalarından alamadıklarını belirtti. MHP’li meclis üyesi Muhammet Şahin’in bu yöndeki eleştirilerine cevap veren Başkan Sandal ‘milliyetçilik’ vurgusu yaptı.

“YABANCI FONLARA VAR, EMEKÇİYE YOK”

Başkan Sandal “Milliyetçiyim diyorsun ya! Ben sana anlatayım milliyetçiliği. Milliyetçilik ne biliyor musun? O bin yıllık gelenekle, bu toprakta yaşayan her yetimin, her yoksulun, her çocuğun dinine mezhebine ırkına bakmadan onun menfaatlerini korumaktır milliyetçilik. O gökyüzünde dalgalanan bayrağın adı odur. Ama sen yüzde 8 politika faiziyle yabancı fonlara, bankalara kredi kullandırıp yüzde 30’la hazinene geri alırsan, belediyene vermezsen, işçine vermezsen, çiftçine vermezsen, emekçine vermezsen gelir bol keseden burada havadan sıkar gidersin” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0