Başkan Kılıç gençlerle buluştu: Değişim isteği gençlerde daha fazla

Buca Belediye Başkanı, Erhan Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ile beraber Tarık Akın Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu.

Başkan Kılıç gençlerle buluştu: Değişim isteği gençlerde daha fazla

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Belediye Başkanı Erhan Kılıç, buluşma ile öğrencilik yıllarına geri döndüğünü söyleyerek “Gençlerimizin enerjisi, coşkusu bizlere güç veriyor. Bugün burada gördüm ki tüm yurdumuzda etkili olan değişim isteği gençlerde daha fazla. Bizim de onlara bir sözümüz var. 14 Mayıs’ta ülkemize baharı getireceğiz” diye konuştu.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Tarık Akan Gençlik Merkezi’nde Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri ve liseliler ile bir buluşma gerçekleştirdi. Göreve geldiği ilk günden beri vatandaşlar ile sürekli sıcak temas halinde olan Kılıç, bu defa gençlerden gelen soruları yanıtladı. Gençlerin yoğun katılım sağladığı buluşmaya CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili adayı Gökçe Gökçen de katıldı.

SORU CEVAP ŞEKLİNDE İLERLEDİ

Başkan Kılıç, konuşmasında siyaset hayatına nasıl başladığına yer vererek, gençlerden gelen soruları yanıtladı. Kılıç, gençlerin sivil toplum kuruluşlarında ve siyaset alanında aktif olmaları gerektiğini söyleyerek , Buca Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla ilgili gençlere bilgi verdi. 

5 YILDA, 5 MİLYON İSTİHDAM

Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençler için hazırladığı politikalarla ilgili bilgi veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ise , siyaset yapmak isteyen gençlerin ne yapması, nasıl bir yol izlemesi gerektiğini anlattı. Gökçen,  gençler için yapılacak çalışmaları eğitim, istihdam ve özgürlükler başlıkları altında toplayarak “Genel Başkanımızın dediği gibi;  hedefimiz 5 yılda 5 milyon istihdam” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0