Başkan Kılıç, belediye personeli ile bayramlaştı

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeli ile bayramlaştı. Sabah saatlerinde şantiyelerde saha emekçileri ile bayramlaşan Başkan Kılıç, öğle saatlerinde belediye ana hizmet binasındaki çalışanlarla da bir araya geldi.

Başkan Kılıç, belediye personeli ile bayramlaştı

​​​​​​Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi tüm birimleri tek tek gezerek Belediye emekçileriyle bayramlaştı. Güne Fen İşleri ve Temizlik İşleri şantiyelerini ziyaret ederek başlayan Kılıç, daha sonra Park Bahçeler Müdürlüğü’ndeki çalışanlarla bir araya geldi. Kılıç, çalışma arkadaşlarının bayramını kutlarken, bayram süresince hizmeti aksatmayacak çalışanlara da kolaylıklar diledi.


“BUCA SİZLERLE VAR"
Başkan Kılıç, “Buca sizlere emanet. Sizlerin emekleriyle bu kentte bir şeyler oluyor. Bu sistemin çarkı da bu sistemi yürüten de sizlersiniz. Buca’nın cefakâr emekçileri, bayramda da alın teri dökecek. Bu emekçiler her zaman başımızın üzerinde olacak ve olmaya devam edecek. Herkesin bayramını kutluyorum. Ailenizle, sevdiklerinizle, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0