Başkan Kılıç, bahar rüzgarını Denizli’de estirdi

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün gerçekleştireceği miting öncesi Denizli’yi ziyaret ederek seçim çalışmalarına katıldı. Denizli Merkezefendi Seçim Koordinasyon Merkezi ve Buldan ilçesini ziyaret eden Başkan Kılıç, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kılıç, 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün Denizli’de gerçekleştireceği miting öncesi destek çağrısında bulundu.

Başkan Kılıç, bahar rüzgarını Denizli’de estirdi

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, yaklaşan genel seçim öncesi saha çalışmalarını Denizli’de sürdürüyor.  Denizli Merkezefendi Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Kılıç,  CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ve Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan ile bir araya geldi. Ardından  Buldan ilçesine geçen Başkan Kılıç,  CHP Buldan ilçe başkanı Şenol Cerit, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ile saha çalışmalarına katıldı.


“MEMLEKETİMİZE BAHAR GELECEK”
Burada esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Kılıç, Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidarında Türkiye’yi daha aydınlık, daha refah günlerin beklediğini söyledi. “Milletin iktidarında her şey çok daha farklı olacak” diyen Kılıç: “Bizim bu ülkeye bir sözümüz var. Memleketimize baharı getireceğiz.  Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir Türkiye için geliyoruz.  Hukukun egemen olduğu, demokrasinin egemen olduğu, hepimizin huzur içerisinde, kardeşçe yaşadığı bir ülke kuracağız. Gençlerimizin işsiz kalmadığı, çocukların yatağa aç girmediği, kimsenin ötekileştirilmediği aydınlık bir ülkeyi ellerimizle kuracağız. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacak ve ülkemiz güzel yarınlara uyanacak” diye konuştu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0