Başkan İduğ: Zeytin fidanları çocuklarımızla birlikte büyüyecek

Minik öğrenciler Bornova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün organizasyonunda zeytin fidanlarını toprakla buluşturdu.

Başkan İduğ: Zeytin fidanları çocuklarımızla birlikte büyüyecek

Bornova Belediyesi’nin Altındağ’daki Atatürk Kültür Merkezi Sivil Toplum Yerleşkesi’nin yanında bulunan yeşil alanda zeytin fidanları toprakla buluştu. Bornova Kars Halil Atila İlkokulu Ana Sınıfı öğrencisi 60 minik düzenlenen etkinlikle kendi adlarına zeytin fidanı dikti. Küçük eller fidanlara ilk can suyunu vermenin heyecanını da yaşadı. Öğretmenleri ve Bornova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarının gözetiminde gerçekleşen fidan dikim töreninde keyifli saatler geçiren çocuklar, alanda bulunan parkta oyunlar oynayıp sabah kahvaltılarını yaptı.

YEŞİL BİR GELECEK İÇİN

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, gelecek nesillere daha yeşil çevre bırakmamız gerektiğini ifade ederek, “Ne yazık ki doğamız her geçen gün daha çok tahrip edilip, kirletiliyor. Bunun önüne ancak çocuklarımıza çevre bilinci aşılayarak geçebiliriz. Bu noktada farkındalık yaratmak çok önemli. Biz de Bornova Belediyesi olarak bu bilinçle hareket ediyoruz. Dikilen zeytin fidanları çocuklarımızla birlikte büyüyecek” diye konuştu.

ort-0362.jpg

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0