Başkan Demir’in arabasına saldırıda flaş iddia

CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, geçtiğimiz hafta kimliği belirsiz kişilerin arabasına saldırarak maddi hasar oluşturduğunu duyurmuştu.

Başkan Demir’in arabasına saldırıda flaş iddia

Saldırıdan yaklaşık bir hafta sonra saldırıya ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı. Demir’in arabasına zarar veren kişinin geçtiğimiz yıl vefat eden Torbalı Belediyesi'nin merhum Başkanı İsmail Uygur’un eşi Afet Uygur olduğu iddia edildi.

 Merhum başkan İsmail Uygur’un vefatından sonra Torbalı'da sular durulmuyor. CHP İzmir’de tartışmaların odaklarından biri olan Torbalı, son olarak ‘araba kriziyle’ gündeme geldi.

Uygur’un vefatının ardından ilçe 3 gruba ayrılmış ve gruplar arasındaki gerginlikle ilçe olağanüstü kongresini gerçekleştirmişti. Kongrede, Uygur’un destekçisi olan grubun tepki gösterdiği Övünç Demir'in ilçe başkanı olarak seçilmesi ilçede gerginliği tavan yaptırdı.

Öte yandan; Geçtiğimiz hafta CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, sosyal medya hesabındanyaptığı paylaşımda, kimliği belirsiz kişilerin aracına maddi hasar verdiğini açıklamış ve birçok yerinde derin çizikler olan aracının fotoğraflarını paylaşmıştı. 

Demir, yaptığı paylaşımda, “Bugün, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından parti çalışması yaptığım esnada aracıma maddi olarak zarar verilmiş. Bu konu ile ilgili yarın suç duyurusunda bulunacağımı belirtmek istiyorum. Şunun da altını çizmek istiyorum… Değil arabamı çizmek, arabamı yaksanız, hatta ve hatta canıma kastetseniz dahi bizim Torbalı’ya olan hizmet aşkımızın önünde hiçbir güç duramaz. Yüce Türk adaleti önünde yapanların cezalandırılması için de sonuna kadar mücadele edeceğimin bilinmesini istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

UYGUR: BURASI KOCAMIN YERİ

İlçede yaşanan olayın yankıları devam ederken flaş bir iddia gündeme geldi. Övünç’ün arabasını çizerek maddi hasar oluşturan kişinin daha önce de Demir ile zaman zaman yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen, merhum belediye başkanı İsmail Uygur’un eşi Afet Uygur olduğu iddia edildi.

CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, 18 Nisan tarihinde, saha çalışmaları kapsamında Torbalı'ya gitti. Arslan, CHP Torbalı İlçe Başakanlığı’nda da ilçe yönetimi ve örgüt üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti. 

Arslan’ın ziyareti sırasında merhum belediye başkanı İsmail Uygur’un eşi Afet Uygur, sinirli bir şekilde başkanlık binasına geldiği ve İlçe Başkanı Övünç Demir’e hitaben, “Burası benim kocamın yeri” ve “Senin arabanı yakacağım” diyerek bağırdığı iddia edildi.

Afet Uygur’un ilçe başkanlığında bağırdıktan sonra aşağıya inerek Demir’in arabasını çizdiği ve maddi hasar verdiği öne sürüldü.

Görüntülerle birlikte Demir'in olayı savcılığa intikal ettirdiği bildirildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0