BAKAN PEKCAN DUYURDU; “ARACISIZ VE ÜCRETSİZ OLACAK!”

Bakan Pekcan'dan ihracat açıklaması

BAKAN PEKCAN DUYURDU; “ARACISIZ VE ÜCRETSİZ OLACAK!”

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Kolay İhracat Platformu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalara göre, bugünden itibaren Kolay İhracat Platformu ile firmalar potansiyel müşterilerine ücretsiz ve aracısız olarak ulaştırılacak.

Türkiye’de Kolay İhracat Platformu hayata geçirildi. Bu kapsamda açıklamalarda bulunan Bakan Pekcan, bugünden itibaren Kolay İhracat Platformu ile firmaların potansiyel müşterilerine ücretsiz ve aracısız olarak ulaştırılacağını bildirdi.

Bakan Pekcan tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı:

“Ülkemizin yatırım, istihdam, üretim ve ihracat temelindeki büyümesine ivme kazandıracak.. Bugünden itibaren Kolay İhracat Platformu ile firmalarımızı potansiyel müşterilerine ücretsiz ve aracısız olarak ulaştırıyoruz. Kolay İhracat Platformu ile ihracatçılarımıza yalnızca alıcı firma bilgilerini sunmakla kalmıyor; aynı zamanda, yurt dışındaki potansiyel alıcıların da firmalarımıza kolayca ulaşmasını sağlıyoruz. Bu amaçla, AskTurkiye web sitesi platforma entegre edilerek 8 farklı dilde hizmet veren bir yapıya kavuştu. Yerli ve ulusal bir ekonomi için yatırımlar, üretim ve istihdam ile ihracat hedeflerimizde başarıyı yakalamaktan başka seçeneğimiz yok”

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2021, 14:01

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0