Bahçeli, BJK üyeliğinden istifa etti

Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki protestonun ardından, Beşiktaş-Antalyaspor maçında da benzer görüntüler yaşandı. Siyah beyazlı taraftarlar da hükümeti istifaya çağırdı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş-Antalyaspor maçında “Hükümet istifa” sloganı atılması üzerine Beşiktaş üyeliğinden istifa etti.

Bahçeli, BJK üyeliğinden istifa etti

Kahramanmaraş merkezli depremlerdeki can kayıpları ve sonrasında yaşananlar nedeniyle tribünler protestoları devam ediyor. Fenerbahçe taraftarlarının dün oynanan Fenerbahçe-Konyaspor maçında “Hükümet istifa” sloganı atmasının ardından, Beşiktaş taraftarları da bugün oynanan Beşiktaş-Antalyaspor maçında attıkları sloganlarla hükümeti istifaya çağırdı.

MHP, maçın ardından yaptığı yazılı açıklamada, Devlet Bahçeli’nin, Beşiktaş taraftarlarının “Hükümet istifa” sloganına tepki olarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

MHP’de yapılan açıklama şöyle:

“Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle 44 bini aşkın vatandaşımızın şehit olduğu afet sonrasında futbol maçlarını izleme bahanesiyle tribünleri tahrik eden bazı eylemler, şehitlerimize ve milletimize büyük bir saygısızlık olmuştur.

Bugün oynan Beşiktaş JK-Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında da deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık, Beşiktaş’a ve Beşiktaş’ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkan’ımız, Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibarıyla ayrılmıştır.”

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe-Konyaspor ve Beşiktaş-Antalyaspor maçı öncesi her iki takımın taraftarları, 'Hükümet istifa' sloganları atmıştı. MHP lideri Devlet Bahçeli, tribünlerden yükselen 'Hükümet istifa' seslerini hedef alarak, “Bütün kulüp başkanlarının müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması hususunda acil ve gerekli adımları atmaları kaçınılmaz görevleridir.” ifadelerini kullanmıştı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0