Anadolu Birliği’nin yeni yönetiminden Kılıçdaroğlu'na ziyaret

İzmir’in en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Anadolu Birliği Derneği, bugün Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu görüşmede Anadolu Birliği'nin yeni yönetimini tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.

Anadolu Birliği’nin yeni yönetiminden Kılıçdaroğlu'na ziyaret

İzmir’in en büyük ve önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Anadolu Birliği Derneği’nin 27 Mart’taki olağan genel kurulunda tek aday olarak seçime giren Erhan Kahraman başkanlık koltuğuna oturmuştu. 

Önceki gün Ankara’ya giden Başkan Kahraman ile CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir ve Karabağlar Belediye Meclis üyesi Sait Karaaslan’ın da yer aldığı yönetim kurulu üyeleri bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de eşlik etti.

Görüşmede Türkiye ve İzmir gündemine ilişkin sohbet edildiği ve dernek yönetiminin yeni dönemde yapılması planlanan çalışmalardan bahsettiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun da Kahraman ve yönetimine başarı dileklerini ilettiği belirtildi.

Anadolu Birliği Derneği yönetiminin Ankara'da temaslarını sürdürüceği ve yarın da CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile görüşecekleri belirtildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0