Akşener ve Yavaş, Kahramanmaraş Dayanışma Günleri"ne katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, depremzede esnafa destek olmak amacıyla Ankara'da düzenlenen "Kahramanmaraş Dayanışma Günleri"ne katıldı. Akşener’in dinlediği depremzede esnaf, “Ben depremde annemi ve babamı kaybettim. Burada çalışıyorum. Kardeşim enkazın altından 28 saat sonra sağ çıktı. Kardeşim işçi kadrosunda, onların bir ataması yok. Ne yapacağımızı bilmiyoruz” diye konuştu.

Akşener ve Yavaş, Kahramanmaraş Dayanışma Günleri"ne katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte depremzede esnafa destek olmak amacıyla "Kahramanmaraş Dayanışma Günleri"nin düzenlendiği Altınpark-ANFA fuar alanını bu akşam ziyaret etti. Akşener, depremzede esnafla sohbet ederek, alışveriş yaptı.

Bir kadın Akşener’e, “Atanamamış öğretmenim. Bir işim yok hala iş arıyorum” dedi.  Akşener, depremzede esnafa “Bugün nasıldı müşteri işi” diye sordu. Esnaf “Güzeldi başkanım” diye cevap verdi.

"KARDEŞİM İŞÇİ KADROSUNDA, ONLARIN BİR ATAMASI YOK"

Bir depremzede esnaf, ABB Başkanı Mansur Yavaş’a, “Benim sizden bir maruzatım olacak. Oruç oruç bekliyorum sizi. Ben depremde annemi ve babamı kaybettim. Burada çalışıyorum. Kardeşim enkazın altından 28 saat sonra sağ çıktı. Kardeşim işçi kadrosunda, onların bir ataması yok. Ne yapacağımızı bilmiyoruz” diye konuştu. Yavaş, “Orada kalacak mısınız dönecek misiniz” diye sordu. Depremzede kadın, “Dönemem. Ben burada çalışıyorum. Kardeşimin gelmesi için bir şey yok mu” dedi.

Kahramanmaraşlı depremzede, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde çalışıyorum. İşçi kadrosundayım. Büro görevlisiydim” diye konuştu. Akşener, Maraşlı depremzedeye “Özel sektörde çalışmak ister misin? Belediyedeki işinde işçi kadrosundasın. Muhtemelen asgari ücretin biraz üstünde çalışırsın” dedi. Akşener’in sorusu üzerine depremzede, “Lise mezunuyum, veri giriş elemanıyım” cevabını verdi. Akşener, “Bu tarz şeyleri arayan iş insanları var. Belki özel sektörde, Ankara’da, burada, düzgün bir yerde iş buluruz” karşılığını verdi.

"SEÇİMİ KAZANIYORUZ"

Akşener, depremzede bir esnafa, “Takdim edeceksin, alacağım ama parasını ödeyeceğim. Maraş’ta versen alırım ama burada siz misafirsiniz. Benden sonra herkes alışveriş etsin diye yapıyorum” dedi. Videonun sonunda, “Dileğinizi dileyin başkanım” diyen bir yurttaşa, Yavaş, “Dilek belli. Dilek değişim” dedi. Akşener ise “Seçimi kazanıyoruz” diye yanıt verdi.

AKŞENER, MANSUR YAVAŞ İLE BİRLİKTE İFTARA KATILDI

Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, 'Kahramanmaraş Dayanışma Günleri' programının ardındanAnkara Kent Konseyi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0