Akşener'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, “Hafızası yok edilmeye, kurumları yıpratılmaya, değerleri hiçe sayılmaya çalışılan kadim devlet geleneğimizi yeniden yaşatacağız. Aklı, bilimi ve makulde buluşmayı esas alan siyaset anlayışımızla güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye'ye kavuşacağız. Büyük Zafer’imiz kutlu, milletimiz var olsun” dedi.

Akşener'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Meral Akşener, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Akşener’in mesajı şöyle:

“26 Ağustos 1071’den 26 Ağustos 1922’ye uzanan vatan ve istiklal mücadelesinin kutlu günlerinden birine daha kavuştuk. Yedi düvelin işgaline karşı verdiğimiz muazzam istikbal mücadelemizi kutlu bir zaferle taçlandıran aziz ecdadımızı bir kez daha rahmetle anıyorum. Bugün, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün önderliğinde Anadolu’nun her köşesini düşmandan temizleyen iradenin bizlere yüklediği o büyük sorumluluğun daha çok farkındayız.

“ECDADIMIZ BİZDEN, CUMHURİYET’İMİZİ KUTLU DEĞERLERİYLE BİRLİKTE İLELEBET PAYİDAR KILMAMIZI BEKLİYOR”

Aziz vatanımızı canları pahasına savunan ecdadımız bizden, 1919'un ruhunu hatırlayarak cennet vatanımızı müreffeh, Cumhuriyet’imizi de kutlu değerleriyle birlikte ilelebet payidar kılmamızı bekliyor. Bu inanç ve bu bilinçle bir kez daha tekrar etmek isterim ki görev ve sorumluluğumuzun farkındayız.

“GÜÇLÜ, ZENGİN VE MUTLU BİR TÜRKİYE'YE KAVUŞACAĞIZ”

Milletimiz ve ülkemiz için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. Hafızası yok edilmeye, kurumları yıpratılmaya, değerleri hiçe sayılmaya çalışılan kadim devlet geleneğimizi yeniden yaşatacağız. Aklı, bilimi ve makulde buluşmayı esas alan siyaset anlayışımızla güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye'ye kavuşacağız. Büyük Zafer’imiz kutlu, milletimiz var olsun!”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0