AK Partili Sürekli, Tireli ve Bayındırlılarla buluştu

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, dur durak bilmeden sahadaki temaslarını sürdürüyor. Girmedik sokak bırakmamakta kararlı olan Sürekli’nin son adresi dağlarından yağ, ovalarından bal akan Tire ve Bayındır ilçeleri oldu. AK Parti hükümetlerinin yatırım ve hizmetlerini; esnaf, çiftçi ve vatandaşlara anlatan Sürekli, muhalefetin listelerinde yer alan ve İzmir ile uzaktan yakından ilgisi olmayan milletvekili adaylarına yüklendi.

AK Partili Sürekli, Tireli ve Bayındırlılarla buluştu

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli Tire’deki ilk ziyaretini Esnaf Odasına yaptı. Sonrasında, Tire Tarihi Tahtakale Çarşısı’nda faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden AK Partili Sürekli, gerek ekonomik açıdan zor günlerde gerekse pandemi gibi süreçlerde AK Parti’nin esnafları yalnız bırakmadığını dile getirdi. Pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarlara gelir kaybı ile kira desteğinin yanı sıra 5 bin liraya kadar destekler verildiğini hatırlatan Sürekli, “Dünyanın yaşadığı ve ülkemizi de etkileyen ekonomik kriz dönemlerinde, pandemi gibi süreçlerde, ülkemizin imkanları doğrultusunda, hiçbir esnafımız, sanatkarımız mağdur olmasın diye destek paketleri açıkladık. Hızlı bir süreç işleterek bu destekleri esnaflarımızla sanatkarlarımızın kullanımına sunduk. Ekonomimizin yapı taşlarının ayakta kalması, üretmeye devam etmesine her daim büyük önem verdik. Bunun bilincinde olan esnaf ve sanatkar kardeşlerimiz de bizleri her zaman destekledi ve teveccühlerini bizlerden esirgemedi. Birlikte inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı’nda daha refah günler bizleri bekliyor” dedi.

7 MİLYAR 500 MİLYON TL’LİK KREDİ DESTEĞİ

Tire Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini de ziyaret eden Sürekli, esnaf ve sanatların işlerini, işletmelerini büyütebilmeleri için uzun ve uygun ödeme koşullarında, çok düşük krediler sağlandığını vurgulayıp şunları kaydetti; “Kredi ve Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaflarımızın sanatkarlarımızın son 20 yılda kullanımına sunulan kredi bakiyesi, sadece İzmir’de 7 milyar 500 milyon TL’den fazla. İşletmesini büyütmek isteyen, gelişmek isteyen, yatırım yapmak, istihdamını arttırmak isteyenlere devletimiz desteğini sunuyor. Bu desteklerimiz artarak devam edecek. Yeter ki üretim, istihdam artsın, işletmelerimiz büyüyüp gelişsin. Çünkü onların büyümesi ülkemizin de büyüyüp güçlenmesi anlamına geliyor.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0