AK Partili Kaya: Öyle bir kazanacağız ki, kimse kaybetmeyecek

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı, Buca ve Menderes'te gerçekleştirdiği programlarla saha çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşlardan 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandığa gitmelerini isteyen Kaya, "Seçmenlerimizin tamamını ayrım yapmaksızın sandığa gitmeye ve demokrasiye sahip çıkmaya çağırıyorum" dedi.

AK Partili Kaya: Öyle bir kazanacağız ki, kimse kaybetmeyecek

Geride kalan 14 Mayıs seçimlerinin büyük bir katılıma sahne olduğunu ve bir demokrasi şöleni olarak tarihe kazındığını hatırlatan Kaya, 28 Mayıs'ın da aynı şekilde bir demokrasi şöleni olarak tarihte yerini alacağını ifade etti. Tercihini kimden yana yaparsa yapsın bu demokrasi şölenine katılan herkese teşekkür ettiklerini ifade eden Kaya, "Millet olarak 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimleri hiçbir olumsuzluğa müsaade etmeden, barış ve huzur içerisinde gerçekleştirmeyi hep beraber başardık. 14 Mayıs, bir demokrasi şöleni olarak ardımızda kaldı. Bizler, tüm renkleriyle hep birlikte Türkiye olmayı başarmış ve hep birlikte geleceğe yürüyen büyük bir milletiz. Son 21 yılda başardıklarımızdan aldığımız güçle şimdi yepyeni bir destan yazmaya hazırlanıyoruz. Millet olarak şimdi çok daha büyük atılımların eşiğindeyiz" şeklinde konuştu. 

*MİLLETİMİZ, GÜVEN VE İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEK VERECEK *

Milletin, güven ve istikrarın devamı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güçlü bir destek vereceğine inandığını belirten Kaya, "Ülkemizin gücünün, istikrar ve güven ortamının sürmesinden geçtiğini biliyoruz. 14 Mayıs'ta milletimiz Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek vererek, Cumhur İttifakı olarak bizlere TBMM'deki çoğunluğu vererek güvenini net bir şekilde gösterdi. 28 Mayıs'ta milletimiz bunu perçinleyecek, güven ve istikrarın devamı için, Güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanımıza desteğini gösterecektir. Yarın, Büyük Türkiye Zaferi için hep beraber sandığa gideceğiz. 14 Mayıs'ta Meclis'te tecelli eden iradeyi bu kez çok daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanlığına yansıtacağız. Oylarımızla Türkiye'nin şahlanışının yol haritası olan Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız. Öyle bir kazanacağız ki, hiç kimse kaybetmeyecek. Kazanan milletimiz olacak, Türkiye olacak" dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0